​Με την Amy Winehouse παρομοιάζουν μία 7χρονη από τη Νορβηγία, που «μάγεψε» τους πάντες με την φωνή της όταν εμφανίστηκε σε talent show!

H Angelina Jordan Astar έκλεψε τις εντυπώσεις και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης όταν τραγούδησε στο «Νορβηγία Έχεις Ταλέντο».

Η 7χρονη πήρε διθυραμβικές κριτικές ερμηνεύοντας το «Gloomy Sunday» της Billy Holiday και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η φωνή της είναι ίδια με εκείνη της Amy Winehouse, που «έσβησε» από την χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, τον Ιούλιο του 2011.

«Δεν μπορώ να περιγράψω τι νιώθω όταν τραγουδάω αυτό τ�� κομμάτι. Όταν το τραγούδησα στη μαμά μου, μου είπε “είναι πολύ ωραίο, αλλά απίστευτα στενάχωρο τραγούδι”», είπε η Angelina, που κάνει μαθήματα φωνητικής εδώ και 4 χρόνια και δήλωσε πως αγαπημένοι της τραγουδιστές είναι οι Julie London, Nancy Sinatra και Shirley Bassey.

«Νομίζω ότι είσαι μία ψυχή από τα παλιά, που ζει πολλές ζωές», είπε μία εκ των κριτών στην Angelina, η οποία τραγουδά από τριών ετών και, όπως ήταν αναμενόμενο, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του show!

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της 7χρονης στο talent show!