​Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, ο οποίος συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία-οπλοκατοχ�� την Παρασκευή το απόγευμα σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του, ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, εξήγησε στους αστυνομικούς ότι κατοικεί σε εντελώς ερημική περιοχή και ότι λόγω του ότι τελειώνει τις εμφανίσεις του σε ώρες που είναι αδύνατον ν’ αστυνομεύεται μ’ ασφάλεια η συγκεκριμένη περιοχή που κατοικεί, κατείχε αυτό το περίστροφο για την δική του ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειας του.

Διάβασε όλη την ανακοίνωση του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια:

«Την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, λόγω του ότι κατείχε στο αυτοκίνητο του ένα περίστροφο, χωρίς να έχει τη κατά νόμο απαιτούμενη άδεια.
Ο κ. Καλλίδης εξήγησε στους αστυνομικούς ότι κατοικεί σε εντελώς ερημική περιοχή και ότι λόγω του ότι τελειώνει τις εμφανίσεις του σε ώρες που είναι αδύνατον ν’ αστυνομεύεται μ’ ασφάλεια η συγκεκριμένη περιοχή που κατοικεί, κατείχε αυτό το περίστροφο για την δική του ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειας του.
Σημειωτέον ότι ο κ. Καλλίδης έχει υποβάλλει αίτηση οπλοφορίας στο αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ήδη τρεις φορές και η αίτηση του έχει απορριφθεί.
Ο κ. Καλίδης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο το Σάββατο το πρωί, η υπόθεση αναβλήθηκε να εκδικαστεί σήμερα και το Δικαστήριο διέταξε την απελευθέρωση του, αναγνωρίζοντας ότι οι εξηγήσεις του ήταν βάσιμες και ότι ο ίδιος είναι ένας εξαίρε��ος οικογενειάρχης και καλλιτέχνης που δεν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Αθήνα, 10.3.2014
Με εκτίμηση
Αλέξης Κούγιας&Συνεργάτες»


Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, κ. Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Μίλα»