Αξέχαστος θα παραμείνει ο Σάκης Μπουλάς στις καρδιές του κόσμου που τον αγάπησε μέσα από τους ρόλους του σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, μια εξ΄αυτών και το «50-50».

Αυτό, αποδεικνύει η φιλανθρωπική βραδιά που διοργ��νώθηκε προς τιμήν του, σε τσιπουράδικο της Κομοτηνής, από θαυμαστές του Σάκη Μπουλά.

Τα έσοδα της, διατέθηκαν στην Αντικαρκινική Εταιρία Ροδόπης, και η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της, ανήκει στον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου, Χρήστο Χατζηφωτίου, ο οποίος έχει φτιάξει το «Δίπορτο» του, στα πρότυπα του μεζεδοπωλείου του «50-50», στο οποίο σύμφωνα με το σενάριο, μια φορά την εβδομάδα γλεντούσαν ο «Παυλίτο» και η παρέα του.

image1.jpg

  • Ο νεαρός ιδιοκτήτης, αποκάλυψε πως αποφάσισε να διοργανώσει τη φιλανθρωπική αυτή βραδιά:

«Μόλις πληροφορήθηκα το θάνατο του, στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που ήθελα να διοργανώσω μια βραδιά στη μνήμη του. Ήμουν μεγάλος φαν του σίριαλ και του τηλεοπτικού Παυλίτου. Μια βραδιά για εκείνον, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε».

Το «παρών», έδωσε πολύς κόσμος, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο φιλανθρωπικό κάλεσμα, ενώ η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς τη στήριξαν τόσο επιχειρηματίες με τις χορηγίες τους, όσο και οι θαμώνες με τον οβολό τους.

Εκτός πάντως από τη διακόσμηση που είναι ίδια με του μεζεδοπωλείου του «50-50», ο ιδιοκτήτης του «Δίπορτου» έχει καθιερώσει και την Πέμπτη, ως ημέρα της εβδομάδας που ο κόσμος πάει στο μαγαζί του σε μικρές παρέες και το ρίχνει έξω, περνώντας όμορφες στιγμές.