​Ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε πως δεν επιτέθηκε ποτέ σε κανέναν φραστικά, ούτε και δέχτηκε κάποια μήνυση και πως όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της γελοιότητας.

«Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της γελοιότητας, της φαιδρότητας, και δεν θα κάτσω να δώσω σημασία σε τέτοια “πυρά”, που είναι “άσφαιρα”. Σε μια εποχή που δεν λέγονται αλήθειες, εγώ εξακολουθώ να λέω όσα πιστεύω. Αυτό, προφανώς, ενοχλεί και προκαλεί επιθέσεις. Όπως φέρνει και τρομερές “ράδιο αρβύλες”», υποστήριξε ο ηθοποιός.

Τι είπε όμως για τις φήμες που υπήρχαν ότι επιτέθηκε φραστικά σε θεατή που τραβούσε φωτογραφίες στο τέλος της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί και ότι εκείνος του έκανε μήνυση:

«Καμία μήνυση δεν έγινε και καμία άγρια -έστω και φραστική- επίθεση δεν έκανα σε κανέναν. Δεν μου αρέσει να με τραβάνε φωτογραφίες. Το τόνισα από σκηνής. Όμως, τίποτα πέρα από αυτό δεν συνέβη. Ούτε “επεισόδια” έγιναν, ούτε μηνύσεις ακολούθησαν. Γράφουν για να γράφουν, ρίχνουν πυρά για να ρίξουν. Τους μάθαμε πια», δήλωσε.

Kατόπιν πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσουν ούτε οι αγκαλιές ούτε τα φιλιά από τους θεατές. Θέλω να τους κάνω να περνάνε καλά, να φεύγουν ικανοποιημένοι από τις παραστάσεις μου και να βλέπουν με χαρά τις σειρές μου. Μέχρι εκεί».