​Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έχει ξεχωρίσει για το εκκεντρικό του στυλ, τα τραγούδια του, τα λαμπερά του κοστούμια και τα show στα νυχτερινά μαγαζιά. Ο ίδιος παρά τις δυσκολίες έχει επιλέξει να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία και να μην τον παίρνουν από κάτω οι ατυχίες.

Όπως για παράδειγμα όταν από ένα τραγικό λάθος, παραμορφώθηκε το πρόσωπό του και ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

«Έχω κάνει πέντε πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, αλλά δεν τις ήθελα όλες, αναγκάστηκα. Το ’87, όταν πρωταγωνίστησα στην ταινία “Ο τραγουδιστής και το κορίτσι του μπαρ” ήθελα να διορθώσω τα ζυγωματικά μου για να γράφω καλύτερα στο φακό. Μια γνωστή μου, μου έβαλε σιλικόνη στα μάγουλα, η οποία ήταν συμπαγής. Η ευθύνη δεν είναι δική της, αφού η γυναίκα δεν ήταν γιατρός, αλλά φαρμακοποιός. Από εκεί και πέρα άρχισε η προσωπική μου περιπέτεια, καθώς μου ήταν εντελώς αδύνατο να αποδεχθώ τον εαυτό μου έτσι. Αισθανόμουν παραμορφωμένος, ένα τέρας χωρίς ��έση στη showbiz. Όλα τα χειρουργεία που ακολούθησαν ήταν διορθωτικά λίφτινγκ», είπε.

_big_640x476_0358224001392280610.jpg

Δεν λύγισε ούτε όταν η γυναίκα του πριν από οχτώ χρόνια του ανακοίνωσε ότι τον εγκαταλείπει.

«Η γυναίκα μου ήθελε να χωρίσουμε κι εγώ το αποδέχθηκα, νιώθοντας ότι ήθελε να πάει τη ζωή της παρακάτω. Όταν ήρθε μία μέρα ο γιος μου και μου είπε: “μπαμπά η μαμά θέλει να φύγει”, εγώ του απάντησα: “δεν πειράζει αγόρι μου, πάμε κάτω να της ετοιμάσουμε τα πράγματά της”», είπε.

Ο ίδιος λέει ότι αρκετοί του έβαλαν τρικλοποδιές στην καριέρα του, όμως εκείνος τα κατάφερνε πάντα γιατί είχε μαζί του τον κόσ��ο. Είχε φτάσει μάλιστα να είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους τραγουδιστές στην Ελλάδα.

«Για περίπου τέσσερα χρόνια από το 1977 έως το 1980 ήμουν ο πιο ακριβοπληρωμένος τραγουδιστής στην Ελλάδα. Πήρα μυθικά μεροκάματα, εισέπραξα την αποθέωση του κόσμου και ο Τύπος μου έκανε πολυσέλιδα αφιερώματα. Γι’ αυτό και δεν με ένοιαζε η λάσπη που έτρωγα. Όποιος είχε τα κότσια ας έκανε κριτική μπροστά μου», είπε.