Από την «λάμψη» του Hollywood στην φτώχεια: αυτή ήταν η κατάληξη του γνωστού ηθοποιού Μπαρκάντ Αμπντί που μπορεί να γνώρισε ημέρες δόξας, αλλά είναι άνεργος και άστεγος! Mάλιστα, στην πρόσφατη απονομή των Όσκαρ πήγε με δανεικό κουστού��ι!

Ο άνθρωπος που πολλοί χαρακτήρισαν ως «αποκάλυψη» για την ερμηνεία του στον ρόλο του πειρατή στο «Captain Phillips», όπου έπαιξε μαζί με τον Tom Hanks, παλεύει για την επιβίωση.

ampti1.jpg

Περίπου 47.000 ευρώ ήταν η αμοιβή του 28χρονου ηθοποιού, πριν από δύο χρόνια, για την συμμετοχή του στην ταινία για την οποία πήρε βραβείο «Bafta», αλλά και έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Τα χρήματα τελείωσαν και ο Μπαρκάντ, εκτός από άνεργος, βρέθηκε και άπορος, την ώρα που το «Captain Phillips» έχει ξεπεράσει τα 156 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη!

barkhad-abdi.jpg

Παρά το ότι δεν είχε δεκάρα τσακιστή, παραγωγή τον ήθελε παρόντα σε διάφορα events με κόκκινα χαλία και φλας. Όπως έγινε γνωστό, όμως, ο Μπαρκάντ -που με την οικογένειά του εγκατέλειψε προ ετών τη Σομαλία υπό το φόβο ενός νέου πολέμου- ντυνόταν με δανεικό κουστούμι, το οποίο πλήρωνε η παραγωγή, ενώ για την μεταφορά του «επιστράτευε» έναν φίλο του από τη Μινεάπολι!

Παλαιότερα, ο 28χρονος εργαζόταν σε μικρές επιχειρήσεις του αδελφού του, ωστόσο, σταμάτησε για να πάρει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας, ενώ, πλέον, ψάχνει δουλειά και ως ηθοποιός, με τις φήμες να λένε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει σε ένα ��ιλμ για τον Νοτιοαφρικανό μαραθωνοδρόμο Γουίλι Μτόλο.

Abdi-Oscars.jpg