​Σοκ προκαλεί η δολοφονία της Nancy Pfister, πρώην αρραβωνιαστικιάς του Michael Douglas.

Η 57χρονη, βρέθηκε νεκρή μέσα στη ντουλάπα του σαλέ της στο Aspen, στις 26 Φεβρουαρίου, μόλις τέσσερις ημέρες αφότου είχε επιστρέψει από ταξίδι της στην Αυστραλία.

DOU1.jpgDOU2.jpg


Μάλιστα μέσω Facebook, είχε γράψει πως ήταν αναγκασμένη να επιστρέψει, επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα με τους ενοικιαστές του σπιτιού της.

  • Aμέσως, οι υποψίες στράφηκαν στους δυο ενοικιαστές του σαλέ:

Τον 65χρονο William Francis Styler, και την 62χρονη Nancy, οι οποίοι και συνελήφθησαν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο τη Δευτέρα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διαλευκανθεί τα κίνητρα του φόνου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για περίπου 600 ευρώ τα οποία τους χρωστούσε από ενοίκια η Nancy Pfister.

DOU3.jpgDOU4.jpg
Η κόρη του θύματος πάντως, τονίζει πως αποκλείεται η δολοφονία να οφείλεται απλά σε 600 ευρώ χρωστούμενα, και πως κάτι άλλο κρύβεται σίγουρα πίσω από αυτό.

Η 57χρονη Pfister πάντως, εκτός από πρώην αρραβωνιαστικιά του Michael Douglas, ήταν γνωστή στο Aspen, ως socialite και ένα από τα «χρυσά» κορίτσια της περιοχής, με διασυνδέσεις όπως οι Kennedy’s, ο Jack Nicholson, η Cher και πολλοί άλλοι.

Πλέον, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, και οι δυο δολοφόνοι της βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού και συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη φόνου.