​Λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή με τον Brad Pitt, αλλά και την καθημερινότητα με τα έξι τους παιδιά, μοιράστηκε η Angelina Jolie.

Η 38χρονη ηθοποιός, μίλησε για την οικογένεια τους, που την κάνει ευτυχισμένη, αλλά και για τον 50χρονο Brad Pitt, ο οποίος τη συγκινεί ως μπαμπάς:

«Είμαι άνθρωπος που θέλει να εκφράζεται, και νιώθω ευτυχής που ο Brad είναι κάποιος που μπορώ να μιλήσω. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός στα συναισθήματα και στα πάθη του. Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι και οι δυο μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς αλλά και ευάλωτοι, και ότι μπορώ πάντα να του μιλάω ελεύθερα για όσα με ανησυχούν, στεναχωρούν ή με κάνουν χαρούμενη. Για μένα αυτό είναι το κλειδί της ευτυχίας».

Angelina+Jolie+Arrivals+86th+Annual+Academy+NXl8MnP6a2Al.jpg
Όπως λέει, «από την αρχή της σχέσης μου με τον Brad, ένιωσα ότι θα γινόταν πολύ καλός πατέρας, και πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Συγκινούμαι μόνο που σκέφτομαι πόσο αφοσιωμένος είναι στα παιδιά μας, και πόσα πράγματα τους μαθαίνει για τη ζωή και τον κόσμο γύρω μας».

  • Πως είναι όμως η ζωή τους στο σπίτι με έξι παιδιά;

«Προσπαθούμε και κανονίζουμε να βγαίνουμε μόνοι μας το βράδυ για φαγητό και να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί. Υπάρχουν φορές που είμαστε τόσο απασχολημένοι με τα παιδιά, που δεν καταφέρνουμε να βρούμε χρόνο για τους δυο μας. Τα παιδιά έχουν πάντα την όρεξη να ορμήσουν στην κρεβατοκάμαρα μας και να χωθούν στην αγκαλιά μας, αλλά και εμ��ίς έχουμε την επιλογή να κλειδώσουμε το δωμάτιο ή να εξαφανιστούμε κάπου αλλού μέσα στο σπίτι όπου δεν θα μπορούν να μας βρουν».

Angelina+Jolie+Arrivals+86th+Annual+Academy+ZXefLGUXZqzl.jpg

  • Αν και όπως λέει η ζωή σε ένα σπίτι με έξι παιδιά μπορεί εύκολα να γίνει χαοτική, εκείνη νιώθει ευτυχισμένη:

«Είμαι πιο ευαίσθητη και πιο τρυφερή πια. Αυτές τις πλευρές μου, τις είχα θάψει για πολύ καιρό. Τα παιδιά μου με δίδαξαν να είμαι πιο ανοιχτή στους ανθρώπους. Έχω μάθει τόσα πολλά από τη ζωή για εκείνα. Βλέπω ότι μοιάζω περισσότερο πια στη μητέρα μου, και έχω περισσότερη κατανόηση για τους γύρω μου».

  • Μάλιστα, εξηγεί πως μοιράζονται τις «αρμοδιότητες» με τον Brad Pitt:

«Όσο εγώ φροντίζω τα δίδυμα, εκείνος θα πάει τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, και το απόγευμα θα γυρίσει να τα πάρει. Όταν εργάζομαι, ετοιμάζω εγώ το πρωινό ή το δείπνο».

Angelina+Jolie+Arrivals+86th+Annual+Academy+u8LRUnA8hB3l.jpg

  • H οικογένεια της, είναι αυτή που της φέρνει την ισορροπία:

«Ξυπνάω κάθε πρωί με τον Brad και τα παιδιά, και αισθάνομαι όλη την αγάπη και τη ζεστασιά, μόνο και μόνο επειδή είμαι κομμάτι της ζωής τους. Όταν βλέπω πόσο υγιή κι ευτυχισμένα είναι τα παιδιά μου, νιώθω ολοκληρωμένη και γαλήνια».

Angelina+Jolie+Press+Room+86th+Annual+Academy+WhoSgA57mqEl.jpg

  • Τέλος, αποκαλύπτει και το ποια είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή μέσα στη μέρα για την οικογένεια τους:

«Το βράδυ, λίγο πριν πάνε για ύπνο τα παιδιά. Μετά το δείπνο παίζουμε όλοι μαζί, φορώντας τις πιτζάμες μας, σαν να κάνουμε πάρτι, χορεύοντας και χοροπηδώντας σε όλο το σπίτι».