Σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα γέννησε η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία είχε εξαρχής μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, μιας και οι γιατροί όχι μόνο της είχαν πει πως είχε 30% πιθανότητες να μείνει έγκυος, αλλά και πως ακόμη κι αν έμενε, δεν θα κατάφερνε να φέρει αυτό το παιδί στον κόσμο.

Ο μικρός όμως, διέψευσε τους πάντες, και ήρθε στον κόσμο νωρίτερα αλλά υγιέστατος!

«Ήρθε ένα μήνα και κάτι πιο σύντομα. Ήμουν στον όγδοο, μια εβδομάδα πριν μπούμε στον ένατο», δήλωσε η Μαριάντα Πιερίδη μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου.

Όπως λέει, «είμαι καλά, σε λίγο περίεργη φάση, αλλά όλα είναι τέλεια».

Στην καισαρική, επέλεξε να είναι ξύπνια:

«Ήμουν ξύπνια στην καισαρική. Ήθελα να ξέρω τα πάντα. Μου τον έβαλαν πάνω στο στήθος. Τρελάθηκα. Δεν πίστευα ότι είναι δικό μου αυτό το πλασματάκι».

Στη καισαρική, δεν ήταν μέσα ο σύντροφος της, αν και το ήθελε πολύ.

Ο νεογέννητος γιος τους, βρίσκεται πλέον προληπτικά στη θερμοκοιτίδα, όπου η Μαριάντα του στέλνει το γάλα της, ενώ την Πέμπτη μαμά και γιος θα πάρουν εξιτήριο για να πάνε οικογενειακώς στο σπίτι τους.

Όσο για το δωμάτιο του μικρού; Η τραγουδίστρια είχε επιλέξει εσκεμμένα να μην το ετοιμάσει έως ότου γεννηθεί ο μπέμπης, αλλά οι φίλες της έβαλαν το χεράκι τους, και έτσι το μωρό θα έχει ένα πανέμορφο rock δωμάτιο να κοιμάται:

«Σε χρόνο αστραπή μαζί με τις καλές μου φίλες του έχουμε φτιάξει ένα υπέροχο δωματιάκι και έχουμε βάλει τα πάντα μέσα. Το δωμάτιο του, είναι λίγο rock».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.