Ούτε από χρυσό να ήταν το πεπερόνι στις πίτσες που έφαγαν στα Όσκαρ: τόσο η παρουσιάστρια της βραδιάς, όσο και οι κινηματογραφικοί αστέρες, πλήρωσαν 726 ευρώ, όπως αποκάλυψε ο υπάλληλος της πιτσαρίας!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, μία λιγούρα της Ellen DeGeneres ήταν αρκετή για να καταφτάσει στο «Dolby Theater» ο ντελιβεράς με τις τρεις πίτσες, στις οποίες δεν αντιστάθηκαν πολλοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων οι Brad Pitt, Julia Roberts, Meryl Streep και Jared Leto.

pizza.jpg

Καλεσμένος στην εκπομπή της παρουσιάστριας των Όσκαρ, ο Edgar Martiroysan από την πιτσαρία «Big Mama’s & Papa's» του Hollywood, που έκανε και το ντελίβερι, αποκάλυψε ότι πήρε 726 ευρώ, εκ των οποίων περίπου 430 από τους ηθοποιούς και σχεδόν 290 από την ίδια την Ellen!

Μεταξύ των stars που έβαλαν το χέρι στην τσέπη και έριξαν χρήματα στο καπέλο της οικοδέσποινας ήταν ο Brad Pitt, η Jennifer Lawrence, ο Jared Leto, η Julia Roberts, ο Kerry Washington και η Meryl Streep.

Μία τέτοια παραγγελία την ημέρα να έχει ο άνθρωπος... το έβγαλε το μεροκάματο!
Άσε που με την παρουσία του στα Όσκαρ διαφήμισε τζάμπα το μαγαζί του, την ώρα που ακόμα και εταιρείες – κολοσσοί δίνουν χιλιάρικα για ένα σποτάκι την ώρα της μετάδοσης...