Μέσα στα λίγα λεπτά που του αναλογούσαν για να τους ευχαριστήσει όλους, ο Jared Leto έβγαλε έναν από τους πιο δυνατούς και παράλληλα συγκινητικούς λόγους της βραδιάς των Oscar, με το κοινό από κάτω να τον καταχειροκροτεί.

jared_leto_dallas_buyers_club_ap_605.jpg
Ο 42χρονος ηθοποιός που κέρδισε το Oscar Β΄Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club», ανέβηκε στη σκηνή και πραγματικά τα «έδωσε» όλα, κάνοντας αναφορά στις δύσκολες ώρες που περνάνε Ουκρανία και Βενεζουέλα:

«Σε όλους τους ονειροπόλους αυτού του κόσμου απόψε, που μας βλέπουν από μέρη όπως η Ουκρανία και η Βενεζουέλα, θέλω να πω πως είμαστε εδώ, και όσο εσείς παλεύετε ώστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και να ζήσετε το αδύνατο, σας σκεφτόμαστε».

gty_jared_leto_mother_kb_140302_16x9_608.jpg

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε όσους «έφυγαν» ή «παλεύουν» με το AIDS:

«Αυτό το Oscar, είναι για τα 36 εκατομμύρια ανθρώπους, που έχασαν τη μάχη με το AIDS. Και για όλους εσάς, που νιώσατε αδικία, εξαιτίας αυτού που είστε και αυτού που αγαπάτε. Στέκομαι εδώ ενώπιον όλου του κόσμου με σας, και για σας!»

Στο τέλος,όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, αναφέρθηκε και στη μητέρα του, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν:

«Το 1971 στην πόλη Bossier της Louisiana, υπήρχε μια έφηβη που ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Πήγαινε στο Λύκειο και την είχαν διώξει, αλλά με κάποιο τρόπο, κατάφερε να κάνει τη ζωή της καλύτερη για τα δυο της παιδιά. Τα ενθάρρυνε να είναι δημιουργικά, να δουλεύουν σκληρά, και να καταφέρνουν πράγματα μοναδικά. Αυτό το κορίτσι ήταν η μητέρα μου, και είναι εδώ απόψε. Θέλω μόνο να πω, “σ΄αγαπώ μαμά. Σ’ ευχαριστώ που μου έμαθες να ονειρεύομαι!”».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.