Γυναικεία συνοδεία «μεγατόνων» είχαν στην φετινή απονομή των Όσκαρ ο Jared Laeto και ο Leonardo DiCaprio, που κατέφτασαν στο «Dolby Theater» συνοδευόμενοι από... τις μαμάδες τους!

leo_mother.jpg

Ελπίζοντας ότι μπορεί να κερδίσει το αγαλματίδιο για τον Α’ Ανδρικό Ρόλο, ο Leonardo άφησε για λίγο τα μοντέλα με τα οποία «τραβιέται» και πήρε μαζί του την μαμά, η οποία τον μεγάλωσε μόνη της, καθώς, όταν εκείνος ήταν ενός έτους, πήρε διαζύγιο.

leo_mother1.jpg

Μπορεί η μαμά DiCaprio να μην ευτύχησε να καμαρώσει το παλικάρι της με Όσκαρ, ωστόσο, είχε την ευκαιρία να ποζάρει χαμογελαστή στο κόκκινο χαλί και να βρεθεί δίπλα στους αστέρες του κινηματογράφου, ενώ η ομοιότητα μαμάς και γιού είναι εμφανής.

Πιο χαρούμενη έφυγε από το «Dolby Theater» η μαμά του Jared Leto, που είδε το βλαστάρι της με το Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου στα χέρια και τον άκουσε να της το αφιερώνει!

leto_mother.jpg

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Jared είπε την ιστορία μιας έφηβης από την Λουιζιάνα που ξεπέρασε τα εμπόδια και μεγάλωσε μόνη της ένα παιδί. «Αυτό το κορίτσι είναι η μητέρα μου και την ευχαριστώ που με έμαθε να ονειρεύομαι», συνέχισε ο ηθοποιός και κατέληξε: «σε όλους όσους ονειρεύονται εκεί έξω, σε μέρη σαν την Ουκρανία ή τη Βενεζουέλα, θέλω να πω είμαστε εδώ, καθώς παλεύετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, να ζήσετε το αδύνατο, σας σκεφτόμαστε!».

leto_mother1.jpg