«Θα κάνω τα πάντα για να προκριθώ. Αν δεν περάσω, θα στεναχωρηθώ», δηλώνει η Έλενα Παπαρίζου λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή για να διεκδικήσει, για τελευταία φορά, το εισιτήριο για τον σουηδικό τελικό της Eurovision!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, απόψε η τραγουδίστρια διαγωνίζεται κόντρα σε άλλα επτά τραγούδια, στη λεγόμενη «δεύτερη ευκαιρία» του Melodifestivalen.

��Θα στεναχωρηθώ αν δεν περάσω. Χωρίς αμφιβολία, θα στεναχωρηθώ! Αλλά δεν θα νευριάσω! Όλοι εδώ έχουν έρθει για να διαγωνιστούν και το θέλουν πολύ. Κανείς δεν έχει έρθει για να μην πάει στον τελικό», λέει η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Σε ερώτηση για την υποστήριξη που έχει από τους θαυμαστές της, κυρίως Έλληνες, μέσω των social media, η Έλενα εξομολογείται ότι προσπαθεί να μην διαβάζει όσα γράφουν γιατί θα στεναχωρηθεί ακόμα περισσότερο αν δεν προκριθεί. «Θα τα αναζητήσω και θα τα διαβάσω όλα την Κυριακή, όταν θα είμαι πιο ήρεμη», προσθέτει.

«Πάντα έχω άγχος πριν βγω στη σκηνή, αλλά αυτή τη φορά είμαι πιο χαλαρή απ’ ότι στον ημιτελικό. Δεν είναι κακό να δείχνεις ότι είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, αρκεί να μην γίνεσαι αλαζόνας», καταλήγει η τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι σε περίπτωση που προκριθεί στον τελικό του Melodifestivalen... θα ακούσουν όλοι την χαρά της!