Πρώτη ανάρτηση: 1/03/2014 00:09

Το ότι ο Σάκης Μπουλάς αντιμετώπισε τον καρκίνο με μεγάλο θάρρος και δύναμη ψυχής επισήμανε ο Γιάννης Ζουγανέλης, αποκαλύπτοντας στιγμές που μοιράστηκε με τον καλό του φίλο, ακόμα και λίγο πριν φύγει από τη ζωή!

«Ο Σάκης βίωσε το χάσιμο του σθένους του, τον καρκίνο, με ευφυή τρόπο. Από την πρώτη στιγμή ήξερε τι του συνέβαινε και ήταν ανοικτός να ακούσει από τους γιατρούς τα πάντα. Αυτό, εμένα με αφόπλισε! Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αντέξω αυτό! Γενικά, ο Σάκης το αντιμετώπισε με πολλή γλυκύτητα, με έναν τρόπο λογικό», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, ο Σάκης Μπουλάς πέρασε καλά τον τελευταίο χρόνο της ζωής του, έχοντας γύρω του τους καλούς του φίλους, δεν έχασε το χιούμορ του και συνέχισε να επικοινωνεί με τους ανθρώπους.

«Όταν ήρθε στο νοσοκομείο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που ο ίδιος ο Σάκης μου ζήτησε να τον πάρω και ήρθε μαζί με την Ελένη Ράντου, μία ημέρα πριν φύγει, μας έκανε πλάκα και μιμήσεις και μας έκανε να γελάσουμε κανονικά», συνέχισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Μιλώντας για το πώς αντιμετώπισε τον θάνατο του καλού του φίλου, ο καταξιωμένος ηθοποιός ανέφερε: «την μέρα που “έφυγε”, μέσα μου ησύχασα. Ησύχασα γι’ αυτό που συνέβη, γιατί τον είδα που “έφυγε” με πολύ ευπρεπή τρόπο και όπως του άξιζε... Είναι συνέχεια στην μνήμη μου και λάμπει δια της παρουσίας του, ακόμα και τώρα!».

«Από τον Σάκη Μπουλά έχω κρατήσει τα πάντα! Έχω κρατήσει την χαρά της αισιοδοξίας για μάχη απέναντι σε αυτό που πρόκειται να συμβεί, απέναντι στο καθοριστικό σύνθημα της γενιάς μας, το “ψωμί, παιδία, ελευθερία”. Θα μου μείνει η πίστη του πως όλα θα πάνε καλά», συνέχισε o Γιάννης Ζουγανέλης, αποκαλύπτοντας ότι οι δυό τους μιλούσαν πολύ συχνά για την φιλοσοφία, την ελληνική Παιδεία και την καθημερινότητά τους.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Σάκη Μπουλά