​Ποιος είδε τον Γιάννη Ζουγανέλη και δεν τον φοβήθηκε!

Ο καλλιτέχνης, έγινε έξαλλος με τα όσα ειπώθηκαν και γράφ��ηκαν μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Εκτός εαυτού, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, χαρακτηρίζοντας «γελοίους» όσους αποφάσισαν να του κάνουν αφιερώματα μετά… θάνατον:

«Εκτός από ένα- δυο τραγούδια του, ο Σάκης δεν παιζόταν στα ραδιόφωνα. Ούτε εμένα παίζουν, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει, γιατί παίζω μόνος μου, δεν γουστάρω κανέναν κερατά. Τώρα που πέθανε βάζουν τραγούδια του και του κάνουν αφιερώματα. Μα είναι γελοιότητα , είναι όλοι γελοίοι».

Και προσθέτει πως:

«Σε καμία περίπτωση δεν ξέρω τι θα έλεγε ο Μπουλάς αν τα έβλεπε όλα αυτά, ξέρω όμως πως όσο ζούσε το μόνο που τον έκανε να χάσει την αξιοπρέπειά του ήταν όταν τον πέθαναν αρχικά οι δημοσιογράφοι των sites, αλλά και στην αναπαραγωγή τους οι εφημερίδες, τρεις φορές και είχαν ορίσει και ημερομηνία θανάτου. Αυτό πουλάει και το πουλάνε τα καθάρματα της δημοσιογραφίας».

Παράλληλα, βάζει τα πράγματα στη θέση τους, και για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σάκη Μπουλά να έδωσε χρήματα σε συνεργάτη του:

«Το τι έχει γραφτεί δεν λέγεται. Ότι έχει κάνει διαθήκη, ότι έχει αφήσει τα χρήματά του σε έναν απαξιωμένο μουσικό, αναφερόμενοι στον Γιάννη Κούτρα. Γελοίοι. Γελοία υποκείμενα. Καμία σχέση με τον Γιάννη Κούτρα. Απλά ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα, μιας και οι ειδήσεις δεν πουλάνε και πουλάει αυτό. Η πραγματικότητα έχει ως εξής: «Οι άμεσοι συνεργάτες του στην τελευταία του δουλ��ιά αποφασίσαμε να δώσουμε τα χρήματα που μαζεύτηκαν από εκείνη την βραδιά για τη μνήμη του Σάκη, σε έναν φίλο μας, απαξιωμένο μουσικό, εξαιρετικό, γνωστό σε εμάς και αν ήθελε ο ίδιος θα το δημοσιοποιούσαμε. Επειδή όμως δεν ήθελε, το σεβαστήκαμε και συνεννοηθήκαμε μαζί του».

Σοκαριστικά όμως, είναι και τα όσα λέει για τα συναισθήματα του Σάκη Μπουλά, όταν ήταν ακόμα εν ζωή και μερικοί τον «πέθαιναν»:

«Το άκουσε μια φορά και ήταν αρκετή. Στεναχωρήθηκε πολύ, αισθανόταν τρομερή αμηχανία και προστέθηκε κι άλλο βάρος στην ψυχούλα του. Μετά δεν έβλεπε τηλεόραση ούτε έπαιρνε εφημερίδες».

Τέλος, μιλά και για τη «μακαριά» που πλήρωσε ο Σάκης Μπουλάς, δεκαπέντε μέρες πριν το θάνατο του:

«Περίπου δυο μήνες πριν, ημέρα Δευτέρα, θα πηγαίναμε με τη γυναίκα μου και άλλη παρέα για φαγητό. Κάλεσα τον Σάκη να έρθει, αλλά επειδή δεν αισθανόταν καλά γιατί είχε κάνει χημειοθεραπεία μου είπε ότι θα πηγαίναμε όταν γινόταν καλά και χαριτολογώντας μου είπε:

"Ακόμα και αν φύγω να πάτε όλη η παρέα, οι φίλοι μου να φάτε για πάρτη μου". Όταν λοιπόν είδα τον φίλο μου και ιδιοκτήτη του μαγαζιού, μου ανέφερε ότι ο Σάκης είχε περάσει από εκεί και του είχε πει πως θα είχαν τα πράγματα μετά την κηδεία. Του απάντησα πως το γνωρίζω και ότι θα έρθουμε στενοί φίλοι με τον αδελφό του και τη σύντροφό του Αλεξάνδρα να φάμε. Τώρα αν πλήρωσε ή όχι δεν το ξέρω. Μάλλον δεν τον πλήρωσε, αλλά ουσιαστικά είναι σαν να τον είχε πληρώσει».