​Οι εκρηκτικοί 15 50 εμπνέονται από το διεθνώς αγαπημένο “When We Stand Together” των Nickelback και μας τραγουδούν «Εγώ Είμαι Για Σένα», μια διασκευή με κοινωνικό μήνυμα, που μας καλεί να μείνουμε ενωμένοι!

Με rock διάθεση, οι 15 50 μας παρουσιάζουν το video clip ενός τραγουδιού, που είναι κάλεσμα για ενότητα με τον φίλο, το σύντροφο, τον αδελφό, το συνάνθρωπό μας.

Η μουσική είναι των Nickelback και οι στίχοι του κιθαρίστα και ''αρχηγού'' Ρουσσέτου Δημητρόγλου και του Μηνά Τσίγκου (νέου τραγουδιστή της μπάντας). Το video clip είναι σε σκηνοθεσία Μάιρας Στυλιανού.

Το ''Εγώ Είμαι Για Σένα'' θα εμπεριέχεται στην επερχόμενη νέα ιδιαίτερη συλλογή των 15 50, που θα ονο��άζεται “Super Market Rock Music Ltd” και θα παρουσιάζει αγαπημένες all time classic διασκευές της μπάντας (“Θεός Αν Είναι”, “Σαν Σταρ Του Σινεμά”), που έχουν αγαπηθεί μέσα από τα θρυλικά τους live sessions ανά τα χρόνια!

Οι live εμφανίσεις δεν λείπουν φυσικά από το πρόγραμμα του αγαπημένου συγκροτήματος. Αυτήν την περίοδο τους απολαμβάνετε κάθε Τετάρτη στο Big Apple στο Κολωνάκι!