​Όχι ένας ,όχι δύο αλλά πέντε γάμοι αναμένονται το καλοκαίρι με πέντε επώνυμες κυρίες να έχουν βρει τους έρωτες της ζωής τους και να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ευαγγελία Αραβανή: Οι φήμες για γάμο φούντωσαν με το μονόπετρο που φορούσε στο δάχτυλο του αριστερού της χεριού, δώρο του Ηλία Βρεττού. Το ζευγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί.

aravani1-660x330.png
Ελέν�� Φουρέιρα: Είναι ξανά ζευγάρι μετά από τρία χρόνια με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά. Είναι αχώριστοι… και σκέφτονται το γάμο μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας!

foureira1_3_0.jpg
Αγγελική Ηλιάδη: Οι πληροφορίες την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και το καλοκαίρι να παντρεύεται τον αγαπημένο της, Σάββα Γκέντσογλου.

gentzoglou-iliadi-570.jpg
Δέσποινα Καμπούρη: Μπορεί η σχέση της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη να δοκιμάστηκε μετά τον ερχομό της μικρής τους, όμως είναι ξανά μαζί και είναι έτοιμοι να επισφραγίσουν τον έρωτα τους μ’ένα γάμο που πλησιάζει!

despoina-kampouri-vaggelis-tarasiadis11.jpg

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να παντρευτεί τον καλό της, τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και οι δηλώσεις της τελευταία… δείχνουν ότι θα φάμε κουφέτα σύντομα!

Katerina-Kainourgiou-Stathokostopoulos.jpg