​Νυφούλα ντύθηκε η Αθηνά Οικονομάκου. Όχι δεν παντρεύτηκε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Για λογαριασμό φωτογράφισης έβαλε το νυφικό.

oik1.jpg
Μίλησε ωστόσο πρώτη φορά για το νέο της σύντροφο, λέγοντας πως δεν προσπάθησε να κρύψει τη σχέση της όταν είδε τους φωτογράφους:

«Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα υπήρχαν φωτογράφοι. Έκανα αυτό που ένιωθα. Αν αισθάνομαι ότι είμαι καλά, και πρέπει να είμαι διαχυτική, θα το κάνω».

oik2.jpg
Παράλληλα, αποκάλυψε και ποια ήταν η πρώτη της ερωτική επαφή:

«Ήταν με ένα αγόρι που είχαμε σχέση ενάμιση χρόνο. Ήταν λίγο αμήχανα αλλά και όμορφα, γιατί τον είχα ερωτευτεί και είχα τρυφερά αισθήματα».

oik3.jpg

Μάλιστα, παραδέχεται ότι έχει περάσει και ερωτική απογοήτευση:

«Ο τρόπος που χώρισα στην πρώτη μου σχέση ήταν τόσο απρόσμενος που έκανα καιρό να το ξεπεράσω. Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση με το φίλο μου και με χώρισε μέσω SMS. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά ήταν ανένδοτος.Τα ξαναβρήκαμε με δική μου επιμονή, αλλά η σχέση έληξε άδοξα μετά από λίγο».

oik4.jpg
Όσο για το πότε και αν σκοπεύει να παντρευτεί; όπως λέει δεν περιμένει πρόταση γάμου, αλλά αν ποτέ δεχτεί, «θα ήθελα να παντρευτώ σε κλειστό κύκλο, σε ένα νησί ή ξωκλήσι κοντά στη θάλασσα».
oik5.jpg