Η Πάολα απαντάει σε όλους τους επικριτές της και μιλάει για την ζωή της και για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται.

Η επικοινωνία που έχει με το κοινό, περιορίζεται μόνο μέσα από τα τραγούδια της και το κέντρο που εμφανίζεται.

Σπάνια έως ποτέ δίνει συνεντεύξεις ή παρευρίσκεται σε κοσμικές εκδηλώσεις.

«Αν δεν υπήρχε η εταιρία μου, η Heaven, η οποία μου φέρθηκε πάρα πολύ καλά με το χαρακτήρα που έχω, δεν θα πήγαινα ποτέ σε καμία εκπομπή. Δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος, απλώς έχω κάποιες ιδιοτροπίες. Αυτό το σύστημα δεν το υπηρέτησα ακόμη και στο ξεκίνημα μου, όταν, αν θες, το είχα ανάγκη. Όχι ότι τώρα κάτι συμβαίνει. Σιγά. Λες και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Ξέρω ότι ήμουν το μαύρο πρόβατο στη δισκογραφία για χρόνια. Δεν ακολούθησα την πεπατημένη, αλλά μια δική μου οδό και, πίστεψε με, δύσκολη. Τους προκαλώ, όποιος μπορεί ας το κάνει».

Όπως όλα τα πρόσωπα που βρίσκουν ανταπόκριση από το κοινό, έτσι και εκείνη έχει γίνει στόχος ανθρώπων που ασχολούνται με τη σάτιρα, όπως ο Τάκης Ζαχαράτος.

Αυτό είναι κάτι που την ενοχλεί;

«Ο Τάκης είναι ταλαντούχος και γουστάρω που με μιμείται. Μπήκα στο YouTube, τον βρήκα και γελούσα. Πάντως και αν δεν το έκανε, δεν θα με πείραζε. Δεν θα έλεγα: “Γιατ�� δεν με κάνει; Είμαι ένας καλλιτέχνης που συζητιέμαι”. Δεν με ενοχλεί η σάτιρα. Με ενοχλεί ο κομπλεξισμός του άλλου και όταν έχει κάτι μαζί μου χωρίς να με γνωρίζει. Ο κακός άνθρωπος με ενοχλεί. Δηλαδή λέω: “Παίξ’ το υπεράνω”. Μπορεί να είμαι υπεράνω, αλλά μπορεί και όχι. Δεν θέλω να τον πειράξω, αλλά να τύχει μια στο τόσο και μου τη δώσει, μπορώ να του μαυρίσω τα μάτια. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάποιος ασχολείται με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Παραδέχεται πως είναι ερωτευμένη:

«Είμαι ερωτευμένη αλλά δεν γουστάρω να μιλάω για αυτά. Αυτοί που πρέπει το ξέρουν!»

Για τα αρνητικά σχόλια που έκαναν πολλοί και αφορούσαν το γεγονός ότι την Πρωτοχρονιά είχε μαζί της, την κόρη της την Παολίνα και χόρευε στην πίστα:

«Για την Παολίνα μίλησε η ύποπτη ηθική. Δεν μπορεί όμως να έχεις άποψη χωρίς να ξέρεις την οικογένεια κάποιου, πως μεγάλωσε, ότι υπάρχουν γονείς πίσω από τον καλλιτέχνη. Δεν μπορείς να κρίνεις έτσι. Κι εγώ πήγαινα μικρή στα μπουζούκια. Άκουσα και τον Χρήστο Μενιδιάτη να λέει το ίδιο. Οποιοσδήποτε μίλησε έχει φέρει το παιδί στη δουλειά του. Δεν έχει σημασία αν έχει τσιγάρο ή όχι. Έχει δικαίωμα το παιδί μου, όποια κι αν είναι η κατάσταση, να δει τον χώρο που ανήκει η μαμά της. Η μισή αλήθεια είναι αυτή που είπαν για το τσιγάρο. Η άλλη μισή είναι η πραγματικότητα. Που ζουν όλοι αυτοί που μίλησαν σε κλίβανο; Είναι αποστειρωμένοι όλοι; Τα παιδιά τους που είναι; Εντάξει μπορεί να μην έρχονται στα μαγαζιά τα δικά μας,. Αν όλοι αυτοί έκαναν την ίδια δουλειά με μένα, θα έρχονταν και τα δικά τους παιδιά. Δεν μπορείς όταν δεν έχεις μια νταντά που έχουν κάποιοι άλλοι, αλλά έχεις την μανούλα σου, ευτυχώς και δόξα τω Θεό. Ήρθε όλη η οικογένεια την Πρωτοχρονιά και να αφήσουν το παιδί σε μια ξένη γυναίκα; Δεν γουστάρω αυτή την κριτική. Και να μην μιλάνε για ηθικοί οι πιο ανήθικοι!»

Τι ονειρεύεται όμως για την Παολίνα;

«Δεν είναι το όνειρό μου να γίνει τραγουδίστρια. Όνειρό μου είναι το όνειρό της».
uykly.jpg