​Φιλανθρωπικό ταξίδι στα… πάτρια εδάφη έκανε η Shakira, παρέα με τον γιο της Milan!

sha1.jpg
Η 37χρονη τραγουδίστρια, ταξίδεψε μέχρι την Κολομβία παρεά με το παιδάκι της, όπου και έδωσε το "παρών" στα εγκαίνια ενός σχολείου.

Μάλιστα, η Shakira δεν σταμάτησε να επιδεικνύει όλο καμάρι το Κολομβιανό διαβατήριο του ενός έτους Milan στους συμπατριώτες της.

sha2.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, η διάσημη star έδωσε βρέθηκε στο άνοιγμα του όγδοου κατά σειρά σχολείου, το οποίο χρηματοδοτείται από την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Pies Descalzos», (Bare Feet), την οποία έχει ιδρύσει η ίδια.

sha3.jpg
Ανανεωμένη, χαμογελαστή και περήφανη για τον γιο της, δεν τον άφησε λεπτό από κοντά της στα εγκαίνια, έχοντας τον συνέχεια αγκαλιά.

sha4.jpg
Σε δηλώσεις της στο Billboard, η Shakira εξήγησε πως το σχολείο αυτό θα βοηθήσει 1.700 φτωχά παιδιά να μορφωθούν, μιας και στόχος της είναι η πρόσβαση στην παγκόσμια εκπαίδευση για εκείνους που δεν έχουν τα μέσα.

sha5.jpg
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βλέπω τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών. Θα έχουν όλα τα εργαλεία ώστε να γίνουν καλοί πολίτες, μακριά από τη βία και τα ναρκωτικά!»

sha6.jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.