Με ειλικρίνεια και χιούμορ αποκάλυπτε τις αδυναμίες του ο Σάκης Μπουλάς, χωρίς να διστάζει να παραδεχθεί τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ, την σχέση του με τις γυναίκες, αλλά και το ότι ένα παιδί θα άλλαζε όλη του την ζωή!

«Εδώ και χρόνια δεν έχει αλκοόλ, ούτε σταγόνα! Όταν γίνεσαι αλκοολικός, πεθαίνεις αλκοολικός. Στη ζωή μου δεν έχω πιει πολύ, αλλά είχα κακή σχέση με το ξύδι. Εμένα δεν μου άρεσε να πίνω για την γεύση, αλλά για να γίνομαι κουρούμπελο, να πέφτω κάτω! Κι αυτό ήταν καταστροφή», ανέφερε ο Σάκης στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη.

Όσο για την σχέση του με τις γυναίκες και τον γάμο;
«Είχα και έχω αδυναμία στις γυναίκες, δεν μπορώ να το κρύψω αυτό! Αλλά δεν νομίζω ότι η ζωή μου καθορίζεται από αυτό. Νομίζω ότι ήμουν πάντα αρκετά αυτόνομος και ίσως εκεί να υπήρχε ένα πρόβλημα», έλεγε ο ίδιος, συμπληρώνοντας πως έχει κάνει θυσίες για γυναίκες. «Το ότι παντρεύτηκα δύο φορές ήταν συμβιβασμός με τον εαυτό μου. Έπρεπε να τους αποδείξω εμπράκτως ότι μπορώ να αναλάβω κάποιες ευθύνες! Δεν τις χώρισα, αυτές με χώρισαν. Δεν με άντεξαν και ήταν και οι δύο εξαιρετικές», ανέφερε.

«Παιδί δεν έκανα και νομίζω καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα! Αγαπάω πολύ τα παιδιά και αυτό θα με άγχωνε πολύ, θα άλλαζε όλη μου την ζωή», αποκαλύπτοντας πως έχει μαζέψει πάνω από 2.000 παιχνίδια με τα οποία έπαιζε εκείνος, πολλά εκ των οποίων του τα είχε φέρει ο παππούς του, που ήταν αρ��ιμηχανικός του Ωνάση, από την Ιαπωνία!

Ο Σάκης δεν δίσταζε να εξομολογηθεί πως ως παιδί ήταν άτακτος και του άρεσε να «καθαρίζει» για τους φίλους του, όταν κάποιος τους πείραζε. «Ενώ έχω πολλούς φίλους και πάρα πολύ καλούς φίλους, είμαι λίγο γεροντοκόρη και είναι κακό αυτό. Αλλά πρέπει να το δεχθώ», προσέθετε.

«Ο Σάκης Μπουλάς είναι ένας κωμικός, που κάνει στην τηλεόραση πλάκα!», έλεγε περιγράφοντας τον εαυτό του, προσθέτοντας πως του αρέσει να του λένε οι άνθρωποι ότι τους κάνει να γελάνε, αλλά θα ήθελε να του λένε και ότι τραγουδάει ωραία!