​Μια ακόμα συγκινητική αποκάλυψη έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος για το Σάκη Μπουλά.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης όπως σας γράψαμε από το star.gr, άφησε τους πάντες άφωνους όταν αποκάλυψε ότι ο Σάκης Μπουλάς πλήρωσε την ψαρόσουπα της κηδείας του δεκαπέντε μέρες νωρίτερα.

«Απίστευτο πράγμα. Α ρε Σάκη!» είπε φανερά συγκινημένος ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Παράλληλα όμως, αναφέρθηκε και στις στιγμές που η υγεία του Σάκη έπαιρνε την κατιούσα, λίγο πριν σταματήσει τις εμφανίσεις του στην «Ακτή Πειραιώς»:

«Όλοι ξέραμε το πρόβλημα του. Δούλευε πάντα με όρεξη. Στις πρόβες… παντού. Στην 15η παράσταση, τον βλέπω και η υγεία του κλονίζονταν. Του λέω “Σάκη μου πρέπει να προσέξεις την υγεία σου. Ξεκουράσου και τα λέμε πάλι”. Mου απάντησε “Διονύση η υγεία μου εμένα είναι αυτό”. Και μου δείχνει το πάλκο. Έμεινα άφωνος!»

Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησαν όμως και ο Γιάννης Ζουγα��έλης με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τον φίλο τους:

«Κλάψαμε το πρωί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να γελάμε. Ήταν τσαμπουκάς, μάγκας. Φοβερή ψυχική δύναμη. Μας έμαθε γράμματα κανονικά φέτος ο Σάκης» είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, με τον Γιάννη Ζουγανέλη να καταλήγει πως:

«Μας λείπει. Είμαστε εδώ γιατί ήταν δική του επιθυμία και μας την είχε εκφράσει. Δεν θα απουσιάσει ποτέ. Νομίζω ότι ταξιδεύει για να βρεθεί με πραγματικούς αγγέλους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.