Να περιμένει το δεύτερο παιδί της θέλουν οι φήμες την Christina Aguilera, μία εβδομάδα μετά τον αρραβώνα με τον σύντροφό της, Matt Rutler! Μάλιστα, λάδι στη φωτιά για επικείμενο ερχομό του πελαργού έριξε η μητέρα του κινηματογραφικού παραγωγού!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 33χρονη τραγουδίστρια και ο επί τρία χρόνια σύντροφός της αρραβωνιάστηκαν την ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Εκτός από τις προετοιμασίες για γάμο, οι φήμες θέλουν την Christina και τον Matt να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ενώ η τραγουδίστρια έχει ήδη ένα γιό, τον 6χρονο Max, από τον πενταετή γάμο της με τον Jordan Bratman, με τον οποίο χώρισε το 2010.

«Δεν ξέρω τα σχέδιά τους. Αλλά όταν έχεις ένα μωρό, δεν σχεδιάζεις να μετακομίσεις σύντομα», είπε η μητέρα του Rutler και «φούντωσε» τα περί εγκυμοσύνης, όταν την ρώτησαν αν το ζευγάρι θα μετακομίσει από το Λος Άντζελες για να μένουν κοντά της.

Προς το παρόν, ούτε η Christina, ούτε ο Matt, έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όσα γράφονται, αλλά, κάτι παραπάνω θα ξέρει η πεθερά... δεν μπορεί!