Συγκλονισμένοι μίλησαν για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά οι Παύλος Χαϊκάλης και Πέτρος Φιλιππίδης, που συνεργάστηκαν μαζί του στην τηλεοπτική επιτυχία «50 – 50». Μάλιστα, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκλεισε άρον άρον το τηλέφωνο, καθώς έβαλε on air τα κλάματα!

«Ξαφνικά άλλαξε... Τον τελευταίο καιρό άρχισε να μην προσέχει, να παχαίνει, να πίνει αναψυκτικά, σαν να ήθελε να φύγει! Και ο Πέτρος και εγώ του φωνάζαμε», είπε συντετριμμένος ο Παύλος Χαϊκάλης, προσθέτοντας πως ο καρκίνος «ταρακούνησε» τον Σάκη Μπουλά όπως και κάθε άνθρωπο, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και το πάλευε με χιούμορ. «Έσπασε την τριάδα! Μας άφησε μόνους, κι εμένα και τον Πέτρο, να πίνουμε τα τσίπουρα μόνοι μας! Αυτό του το καταλογίζουμε και θα πίνουμε ένα τσιπουράκι, όχι στην υγεία του, αλλά στις αναμνήσεις μας», συνέχισε.

Φανερά συγκινημένος μίλησε και ο Πέτρος Φιλιππίδης, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη συνέντευξή του καθώς ξέσπασε σε λυγμούς: «τι να πω; Ο Σάκης πάλεψε πολύ γενναία με την αρρώστια ένα χρόνο τώρα! Τον τελευταίο καιρό ήταν πιο άγρια τα πράγματα, αλλά ήταν όπως πάντα, γενναίος και το αντιμετώπιζε με χιούμορ», ανέφερε ο ηθοποιός και αποκάλυψε ότι τον είδε για τελευταία φορά το βράδυ της Τρίτης και του είπε ότι τον αγαπά πολύ.

Δείτε όσα είπαν για τον Σάκη Μπουλά οι Παύλος Χαϊκάλης και Πέτρος Φιλιππίδης!