Στα δικαστήρια για το επεισόδιο που είχαν με αστυνομικούς, έπειτα από καταδίωξη στη Βάρης – Κορωπίου, βρέθηκαν ξανά ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια, με την παρουσιάστρια να καταθέτει πως οι άνδρες της Αστυνομίας τους έβγαλαν όπλο!

«Οι αστυνομικοί εμβόλισαν το αμάξι μας, κινδύνευσε η ζωή μας, συμπεριφέρθηκαν σαν τραμπούκοι και όχι σαν αστυνομικοί και μας έβγαλαν όπλο», είπε η παρουσιάστρια ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου και βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της για την υπόθεση του 2008, ενώ, για ακόμα μία φορά, το ζευγάρι αρνήθηκε ότι έκαναν κάποια παράβαση.

Η υπόθεση είχε απασχολήσει το πανελλήνιο τον Νοέμβριο του 2008 και το ζευγάρι είχε περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο, καθώς ο Νίκος Καρβέλας δεν σταμάτησε το μαύρο πολυτελές του τζιπ σε σήμα για έλεγχο. Ο συνθέτης ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

«Δεν σταμάτησαν στο σήμα ελέγχου, ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, παραβίασαν κόκκινο, μας εξύβρισαν και μας α��είλησαν», υποστήριξαν, από την πλευρά τους, οι τέσσερις αστυνομικοί που καταδίωξαν το ζευγάρι.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.