​Πολλά είναι τα βάσανα για τη Julia Roberts, που το τελευταίο διάστημα δεν προλαβαίνει τις τραγωδίες στην οικογένεια της.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η ετεροθαλής αδερφή της 46χρονης star, έφυγε από τη ζωή, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, με τα δημοσιεύματα να λένε ότι… αυτοκτόνησε σκόπιμα ώστε να εκδικηθεί την Julia και να χάσει το Oscar!

mother-daughter2.jpg
Αυτά υποστηρίζει μέλος της οικογένειας, μιας και ήταν κοινό μυστικό ότι όλα αυτά τα χρόνια οι δυο αδερφές είχαν κακή σχέση, με τη Nancy Motes να ζηλεύει την Julia, αποκαλώντας την «σκύλα», επειδή την πίεζε να χάσει κιλά.

Σαν να μην έφταναν αυτά τα «βάσανα» της ηθοποιού, το φως της δημοσιότητας είδε άλλη μια δυσάρεστη είδηση.

Σύμφωνα με το «National Enquirer», η 80χρονη μητέρα της ηθοποιού, Betty Lou, έχει καρκίνο στους πνεύμονες, το οποίο η Roberts το γνωρίζει από το Νοέμβριο.

mother-daughter.jpg
Έκτοτε, η μητέρα της star υποβάλλεται σε θεραπείες, ενώ η Julia Roberts την έχει πάρει στο σπίτι της στο Malibu, ώστε να την έχει δίπλα της και να την προσέχει.

julias mother.jpg
Άτομα από το περιβάλλον της 46χρονης ηθοποιού, υποστηρίζουν ότι η Julia είναι πολύ πληγωμένη απ΄όσα έχουν συμβεί, και νιώθει αδικημένη για την κριτική που έχει δεχθεί για την αδερφή της.

Julia+Roberts+56th+Grammy+Awards+Show+1UFCD0vJO49l.jpg
Μάλιστα, σε φίλους και γνωστούς η ηθοποιός λέει πως ο θάνατος της αδερφής της, δεν οφείλεται σε αυτοκτονία.

Τραγική ειρωνία πάντως, είναι πως η Roberts είχε χάσει επίσης από καρκίνο τον πατέρα της, όταν ήταν μόλις 10 ετών.