Έναν ολόκληρο χρόνο κανόνιζε τα της πρότασης γάμου ο αγαπημένος της Christina Aguilera, η οποία, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, αρραβωνιάστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και ανήμερα της συμπλήρωσης τριών χρόνων από το διαζύγιό της!

xtina-engaged-569.jpgΜέχρι την τελευταία λεπτομέρεια είχε κανονίσει την πρόταση ο Matthew Rutler, καθώς σχεδίασε ακόμα και το... μονόπετρο, για το οποίο χρησιμοποίησε δύο παλιά δαχτυλίδια της 33χρονης τραγουδίστριας.

«Ο Matt χρειάστηκε ένα χρόνο για να σχεδιάσει το δαχτυλίδι με τον σχεδιαστή. Πήρε δύο παλιά δαχτυλίδια της Christina και, με εννέα ξεχωριστούς, πολύχρωμους, πολύτιμους λίθους, έφτιαξε κάτι που αντιπροσωπεύει τα τρία χρόνια της σχέσης τους», αποκάλυψε παιδιά από το περιβάλλον του κινηματογραφικού παραγωγού.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως η τραγουδίστρια και ο καλός της θα ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας την Άνοιξη, ενώ δεν αποκλείεται να βάλουν «πλώρη» και για μωρό, με την Christina να έχει ήδη έναν 6χρονο γιό, τον Μax, από τον γάμο της με τον Jordan Bratman.

Θυμίζουμε πως Christina και Matthew γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Burlesque», το 2010 και, μάλιστα, άρχισαν να βγαίνουν ένα μήνα μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας!