Μέχρι και την ερωτική ζωή του Colin Farell είχαν επηρεάσει τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, καθώς ο ίδιος εξομολογείται πως φοβόταν να κάνει σεξ ενώ ήταν νηφάλιος!

«Έκανα έρωτα με μία γυναίκα περίπου 2,5 χρόνια αφότου ήμουν “καθαρός” και ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου!», λέει ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εlle» και συνεχίζει: «ήταν απόγευμα, τα παράθυρα και οι κουρτίνες ήταν ανοικτά. Εκείνη ήταν πολύ ευγενική, αλλά ήταν τρομακτικό γιατί είχα συνηθίσει να κάνω σεξ πιωμένος, σε dark rooms, σε clubs και σε τουαλέτες».

Ο 37χρονος star -που έχει στο ενεργητικό του σχέσεις με celebrities όπως η Britney Spears και η Lindsay Lohan και είναι πατέρας δύο παιδιών- παραδέχεται επίσης πως δεν έχει ερωτική σχέση, αλλά και πως δεν είναι μονογαμικός.

«Για μένα, η μονογαμία δεν είναι δυνατή. Υπήρξα σε μονογαμικές σχέσεις, αλλά τώρα είμαι single, άρα δεν δούλεψαν... Πιστεύω στην μονογαμία, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι για όλους. Και ο γάμος, επίσης, δεν είναι για όλους», αναφέρει χαρακτηριστικά.