Την αγανάκτηση του εξέφρασε ο Αντώνης Ρέμος, για όσα γράφονται κατά καιρούς και δεν ανταποκρίνονται στην πραγμ��τικότητα.

Ο τραγουδιστής, είπε ότι «γίνονται τερατώδη πράγματα για όλους εμάς τους επώνυμους, αλλά ευτυχώς ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του σε αυτό το είδος ενημέρωσης. Μας δικάζουν, μας χρεώνουν τεράστια ψέματα, μας παρουσιάζουν σε νοσοκομεία, σε απιστίες και σε ότι άλλο. Ειδικά στο διαδίκτυο είναι ανεξέλεγκτη ιστορία! Απλώς μαθαίνεις να κοιτάς μπροστά».

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφο του, Υβόννη Μπόσνιακ:

«Το ότι τόσα χρόνια που είναι δίπλα μου έχει η ίδια αποφασίσει να μη μιλάει δεξιά και αριστερά, όπως θα μπορούσε να κάνει λόγω της δικής μου επωνυμίας, με τιμάει. Τώρα έκανε ένα δικό της βήμα επαγγελματικό, είχε ανάγκη να βγει να δείξει τη δουλειά της και υπήρχε λόγος για αυτό».

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο «Voice» όπου είναι κριτής:

«Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έγιναν όλα θέμα εικόνας, από τα πολιτικά μέχρι την αγορά... Η εικόνα χωρίς ουσία όμως δεν κρατάει πάρα πολύ. Και το The Voice ποντάρει ακριβώς σε αυτό. Στο να κρίνονται οι άνθρωποι καταρχήν από το φυσικό τους χάρισμα, όχι από τα παρελκόμενα».

Άλλωστε, ο ίδιος στο παρελθόν είχε δοκιμάσει την τύχη του στο «Να η Ευκαιρία»:

«Όταν ήμουν πιτσιρικάς, πριν ξεκινήσω να δουλεύω, είχα στείλει γράμμα συμμετοχής στο "Να η ευκαιρία" με την αγαπημένη Ροζίτα Σώκου και όλη την υπέροχη επιτροπή. Ξέρω πώς είναι να αναζητάς μια έγκυρη άποψη να σε καθοδηγήσει και μια ευκαιρία όταν ξεκινάς, ξέρω πως νιώθουν και με τιμάει αυτός ο ρόλος, ειλικρινά».