Ότι η ετεροθαλής αδερφή της Julia Roberts πήρε σκόπιμα υπερβολική δόση ναρκωτικών, με στόχο να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να πάρει Όσκαρ, υποστηρίζει μέλος της οικογένειας!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η αδερφή της ηθοποιού, Nancy Motes βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

«Επέλεξε σκόπιμα αυτή τη χρονική στιγμή για να αυτοκτονήσει, στην ουσία, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες της αδελφής της για ένα ακόμη Όσκαρ», δήλωσε ο Conner Dilbeck, αδερφός του αρραβωνιαστικού της Nancy.

Ο θάνατος της 37χρονης σόκαρε την Julia Roberts, η οποία διεκδικεί χρυσό αγαλματίδιο για την ταινία «Αύγουστος» και, μάλιστα, έγινε αφορμή για να μην παραβρεθεί στο εορταστικό γεύμα της Ακαδημίας Κινηματογράφου για όλους τους φετινούς υποψήφιους.

Στο μεταξύ, κι ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα για τον θάνατο της 37χρονης, οι πληροφορίες για την κακή σχέση των δύο αδερφών δίνουν και παίρνουν, με αιχμή τα αρνητικά σχόλια που έκανε η Motes στο Twitter για την Roberts.