Αρχικά, οι φήμες ήθελαν Αλέξη Γεωργούλη και Τόνια Σωτηροπούλου, να είναι ζευγάρι. Έπειτα, βγήκε ο ηθοποιός και τις διέψευσε, λέγοντας πως με την Τόνια γνωρίζονται πολλά χρόνια και είναι φίλοι.

  • Πλέον όμως ήρθε και η σειρά της Σωτηροπούλου να εξηγήσει ποια είναι η σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό, τονίζοντας πως αν και οι δυο τους είναι φίλοι πολύ καιρό, ο Αλέξης είναι ένας πολύ ερωτεύσιμος άνδρας, επομένως δεν αποκλείει μελλοντικά να τον δει με άλλο μάτι:

«Με τον Αλέξη γνωριζόμαστε επτά χρόνια τώρα και είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ. Θεωρώ, λοιπόν, ότι στη συγκεκριμένη ερώτηση απάντησε χιουμοριστικά. Ο Αλέξης είναι ένας πολύ γοητευτικός άνθρωπος, όχι μόνο γιατί είναι ένας ωραίος άντρας, αλλά γιατί συμπεριφέρεται πολύ προστατευτικά απέναντι στους άλλους και σε κάνει να αισθάνεσαι απίστευτη οικειότητα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας πολύ ερωτεύσιμος άντρας αλλά, όπως είπα και προηγουμένως, γνωριζόμαστε χρόνια και είμαστε φίλοι. Τώρα, αν αυτό αλλάξει, όπως μου έχει συμβεί στο παρελθόν, δεν μπορώ να το γνωρίζω».

  • Το διάστημα αυτό, δηλώνει single:

«Είμαι μόνη μου εδώ και τρεισήμισι μήνες», ενώ παράλληλα μίλησε και για τον πρώην σύντροφο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου:

«Παρόλο που δεν είμαστε πια μαζί, εξακολουθώ να τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και τον έχω αγαπήσει. Μπήκε στη ζωή μου για κάποιον λόγο και ζήσαμε όμορφες στιγμές. Όταν όμως γνωρίζεις καλύτερα τον άλλον, όσο έντονη χημεία και αν είχατε στην αρχή, αντιλαμβάνεσαι ότι έχετε διαφορετικά «θέλω». Επειδή δεν ερωτεύομαι συχνά, δεν μεταπηδώ από σχέση σε σχέση και έχω μείνει μέχρι και δύο χρόνια μόνη μου, χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα, όταν επιλέγω να είμαι με κάποιον το κάνω συνειδητά. Είμαι περήφανη για όλες τις επιλογές μου και ο Δημήτρης ήταν μία από αυτές. Κι αν ακόμα σε μία σχέση μου ισχύσει αυτό που λέμε «τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται», εγώ είμαι περήφανη γιατί θα το έχω ζήσει στο έπακρον. Αυτά που πρέπει να μένουν στο τέλος μίας σχέσης είναι τα θετικά - κι εγώ μόνο αυτά κρατάω».

  • Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην «τα χώσει» ξανά στην Ελισάβετ Σπανού, για το σχόλιο που είχε κάνει η τραγουδίστρια, ότι θα κάνει «γυρίσματα σούβ��ας» για τους «Πειρατές της Καραϊβικής», όπου βγήκε η φήμη πως θα παίξει η Τόνια:

«Δεν με αφορούν αυτού του είδους τα σχόλια. Αν θεωρεί ο οποιοσδήποτε ότι αυτό που κάνω είναι εύκολο, μπορεί να το κάνει κι εκείνος. Εγώ είμαι περήφανη για τον εαυτό μου, γιατί δεν συμβιβάστηκα ποτέ και ό,τι έχω καταφέρει το έκανα μόνη μου. Τώρα, αν τα πρώτα μου βήματα, τα οποία δεν γνωρίζουν κιόλας, για κάποιους ανθρώπους είναι ασήμαντα, τότε εκείνοι έχουν το πρόβλημα και όχι εγώ. Κάνω απλά τη δουλειά μου, από την οποία ζω τα τελευταία τρία χρόνια. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να βγει και να πει ότι θέλει. Κατά τη γνώμη μου, αν προσπαθείς να υποτιμήσεις κάποιον, μιλώντας δημόσια άσχημα γι αυτόν, αυτό που τελικά καταφέρνεις είναι να υποτιμήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Θα έπρεπε να είμαστε πιο επιεικείς ο ένας με τον άλλο, γιατί δεν γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες δίνει ο καθένας την προσωπική του μάχη. Κι αυτό ήταν ανέκαθεν το πρόβλημα των Ελλήνων. Όταν το μόνο που σε απασχολεί είναι τι θα κάνεις για να φανείς πάνω από τον άλλον, τότε όχι μόνο θα καταρρεύσει το σύστημα -και το είδαμε να συμβαίνει- αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης. Δεν με αφορούν, λοιπόν, αυτού του είδους τα σχόλια και, όπως κάποιοι μπορεί να λένε κάτι τέτοιο, υπάρχουν περισσότεροι που μου μιλούν με όμορφα λόγια, παρόλο που δεν με γνωρίζουν».