Μπορεί όλο αυτό το διάστημα τα κάλλη της να τα απολάμβανε αποκλειστικά ο Casper Smart, αλλά της Jennifer Lopez δεν της είναι αρκετός ο νεαρός χορευτής.

j1.jpg
Η 44χρονη star, βρέθηκε σε υπερπολυτελές γιοτ στη Φλόριντα, όπου φλέρταρε ασύστολα με Λατίνο καλλονό, προσπαθώντας να τον γοητεύσει με τα κάλλη της.

j2.jpg
Πέταξε έξω λοιπόν τα «δυνατά» τη�� σημεία που δεν είναι άλλα από τα οπίσθια και τις καμπύλες της, και «τέζα» ο νεαρός με το six pack και το γυμνασμένο κορμί.

j3.jpg
Βέβαια, όλα αυτά έγιναν στα παρασκήνια του νέου της video clip (“We are one Ole Ola” με τον Pitbull), για το Mundial του 2014, το οποίο όπως σας γράψαμε από το star.gr, γυρίζει αυτό το διάστημα η JLo.

j4.jpg
Φορώντας ένα καυτό και θεόστενο άσπρο σορτσάκι, η Lopez τα έδωσε όλα, με την κάμερα να εστιάζει στα οπίσθια της.

j5.jpg
Το καλύτερο όμως δεν σας το είπαμε. Στα backstage βρισκόταν και ο νεαρός της σύντροφος Casper Smart, ο οποίος δεν είχε χαρεί ιδιαίτερα βλέποντας τη Lopez να φλερτάρει με τα μοντέλα, έστω και για τις ανάγκες του video clip.

j10.jpg
Μάλλον λιγάκι… «μουτρωμένο» έδειχνε το toy boy, που στη συνέχεια πήρε τη Jennifer από το χέρι, έτσι για να δείξει σε ποιον «ανήκει» η star!
j11.jpg