​Σοβαρά προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια με την οικογένειά της, η Χολιγουντιανή ηθοποιός Julia Roberts αλλά ποτέ δεν μίλησε για αυτά…

Μετά την κόντρα με τον πατέρα της, τώρα ήρθε ο θάνατος της ετεροθαλούς αδελφής της…

Από ότι φαίνεται όμως, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι σχέσεις των δυο γυναικών δεν ήταν και οι καλύτερες.

Η Nancy Motes κατηγορούσε για μήνες την διάσημη αδελφή της ότι την εγκατέλειψε…

Τους τελευταίους μήνες η Νancy συχνά δημοσίευε στον λογαριασμό της στο Twitter πολύ αρνητικά σχόλια για την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό!

f440215e36e79a62ebd4ef17394bb49d_L.jpg
Στις 19 Ιανουαρίου έγραψε: «Η "αδελφή" μου είπε πως με όλους τους φίλους και τους θαυμαστές της δεν χρειάζεται άλλη αγάπη. Έτσι για να σας ενημερώσω η αγαπημένη ηθοποιός της Αμερικής είναι μια σκύλα».

article-2556451-1B5F93E400000578-40_634x316.jpg
Και συνέχισε: «Θέλετε να είστε θαυμαστές κάποιου που είναι τόσο ψυχρός; Δεν είναι καν τόσο καλή ηθοποιός. Είσαι ευχαριστημένη που με κατέστρεψες;»

Ακόμα, στις 22 Ιανουαρίου έγραψε ότι η οικογένειά της την είχε εγκαταλείψει.

H Nancy ήταν 13 ετών όταν η αδελφή της γνώριζε τη δόξα με την ταινία «Pretty Woman»... Από τότε, όπως υποστήριξε η Nancy, η Julia Roberts πάντα την έκανε να νιώθει άσχημα που είχε παραπανίσια κιλά και πως για αυτό τον λόγο έκανε γαστρικό bypass πριν από λίγο καιρό.

Μάλιστα, η 37χρονη Nancy τον Μάιο ετοίμαζε τον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της, αλλά κύκλοι της οικογένεια�� αναφέρουν ότι η Julia Roberts δεν ήθελε τον γαμπρό και δεν θα πήγαινε στον γάμο!