Τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του star.gr και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Θεοδώρου για τους τραγουδιστές που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπησή μας στην Eurovision επιβεβαιώνονται: Κώστας Μαρτάκης, Κρυσταλλία, Josephine και Freaky Fortune θα πάρουν μέρος στον ελληνικό τελικό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

Όπως πρώτοι και αποκλειστικά είχαμε γράψει, ο Κώστας Μαρτάκης και η Κρυσταλλία ήταν τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, ενώ οι υποψηφιότητες της Josephine και των Freaky Fortune ήρθαν στη συνέχεια, όπως και πάλι πρώτοι και αποκλειστικά σας είχαμε ενημερώσει.

Τα ονόματα των τεσσάρων υποψηφίων έγιναν και επίσημα μετά από σύσκεψη που έγινε για τον ελληνικό τελικό της Eurovision την Τρίτη, στην οποία συμμετείχαν οι άνθρωποι της ΔΤ, του μουσικού καναλιού MAD και των δισκογραφικών εταιρειών «Panik» και «Platinum».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ήδη δημοσιεύσει το star.gr, το τραγούδι που θα στείλουμε τον Μάιο στην Κοπεγχάγη θα το επιλέξουμε στις 4 ή 5 Μαρτίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στα 40 χρόνια παρουσίας της Ελλάδας στην Eurovision, με οικοδεσπότες τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Δέσποινα Βανδή. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί ότι θα μας θυμήσουν ελληνικές συμμετοχές που έχουμε αγαπήσει είναι αυτά της Μαρινέλλας, της Καλομοίρας και της Καίτης Γαρμπή.