Ο Ησαΐας Ματιάμπα μπορεί αρχικά να ήταν το αουτσάιντερ του Dancing, όμως κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κοινού, που του έδωσε την πρωτιά!

Όπως φαίνεται η επιλογή του να συμμετάσχει στο παιχνίδι ήταν σωστή, όπως και το να ακολουθήσει το τραγούδι, από το να γίνει… ιερέας, που όπως αποκαλύπτει ήταν το όνειρο του.

«Στην Ε Δημοτικού σκεφτόμουν ότι θα γίνω μουσικός ή ιερέας. Ο παππούς μου ήταν ιερέας και η βυζαντινή μουσική ήτα αυτή που άκουσα για πρώτη φορά», λέει και προσθέτει «Αν είχα τα κότσια μπορεί και να το έκανα (να γίνει ιερέας). Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως πάω στο χωριό της μαμάς μου και γίνω γεωργός».

Ο 30χρονος τραγουδιστής παραδέχεται ότι πέρασε αρκετά φτωχικά χρόνια στα Γιάννενα όπου μεγάλωσε, όμως «δόξα τω Θεώ είχαμε αρκετή βοήθεια από τον παππού και τον θείο μου για να μπορούμε να ζούμε χωρίς να μας λείψουν τα βασικά».

Επίσης, δεν κρύβει ότι έχει δεχτεί ρατσιστικά σχόλια και μάλιστα το τελευταίο ήταν… πέρυσι, όταν άκουσε ένα νέο παιδί που καθόταν στο πρώτο τραπέζι και κάπνιζε πούρο να λέει «άσε μας ρε μαύρε»!

Παρόλο που ήθελε πολύ να τον «πλακώσει», αρκέστηκε στο να τον κοιτάει επίμονα για μισή ώρα.

Τα υπόλοιπα σχόλια, που δεν είναι κακόβουλα, τα δέχεται πολύ χαλαρά, ενώ δεν κρύβει πώς «θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια, Αλλά δεν ξέρω αν θα αξιωθώ». Μάλιστα, τονίζει πώς αν τελικά παντρευτεί θα φοράει την βέρα του.