​Συντετριμμένη και με δάκρυα στα μάτια η επί 14χρόνια σύντροφος του Philip Seymour Hoffman πήγε στο εκκλησάκι όπου έγινε η αγρυπνία για τον ηθοποιό του, κρατώντας στην αγκαλιά της την μόλις 5 ετών κόρη τους Willa.

ipluoipoi;.png

untitled.png
untitleduyoluol.png

Κοντά της ήταν και τα άλλα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους που πήγαν να αποχαιρετήσουν τον πατέρα τους.

fgutyutyu.jpg

usyurts.jpg
Στο πλευρό της είναι και η μητέρα του ηθοποιού, Marilyn O Connor αλλά και φίλοι του βραβευμένου με Oscar ηθοποιού, όπως οι Justin Therox, Amy Adams, Cate Blanchett, Michelle Williams, Joaquin Phoenix, Ellen Burstyn, Billy Crudup, Benn Stiller και Josh Hamilton.

huiuy.jpg
iliupluilp.png

kjhkiuku.jpg

hjkujhk.jpg
Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του, η οποία τον βοήθησε να ξεπεράσει την μεγάλη του εξάρτηση από τα ναρκωτικά την πρώτη φορά, όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο. Μάλιστα όταν κέρδισε το Oscar το αφιέρωσε σε εκείνη!

oip;io.png
Αξιοσημείωτο είναι ακόμα το γεγονός ότι ο ηθοποιός ήταν τόσο αγαπητός που δεν θεωρείται τυχαίο ότι την Τετάρτη κόσμος με αναμμένα κεριά προσευχήθηκε για αυτόν στη Bank Street Theater στη Νέα Υόρκη.

gfyjtyj.jpg
ghkjuykuy.jpg

untitleduio;toiu.png
Ο 46χρονος ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του ενώ η αστυνομία βρήκε 70 σακουλάκια ηρωίνης.

hjkgujkyui.jpg
ilouio.png

H Meryl Streep μαζί με τον σύζυγό της, Don Gummer
ioluiou.png
yityiuyuu.jpg
Η κηδεία πιθανόν να γίνει σήμερα το βράδυ.