​Τραγούδια, βραβεύσεις και λαμπερές παρουσίες είχαν τα βραβεία «Johnnie Walker Man of the Year Awards 2013» που έγιναν στην Κύπρο το βράδυ της Τετάρτης.

Παρουσιαστές της βραδιάς, που έγινε στο Θέατρο του ΘΟΚ, ήταν ο Τάσος Τρύφωνος και η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Q2ARN4DE.jpg
Στο κόκκινο χαλί περπάτησαν γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, του θεάματος, του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, των επιστημών και του αθλητισμού, οι οποίοι παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν από κοντά τις βραβεύσεις του περιοδικού MAΝ.

Επτά κατηγορίες, επτά βραβεία συν το βραβείο τιμής ένεκεν διεκδίκησαν 32 υποψήφιοι.

Φυσικά μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Σάκης Ρουβάς που παρέλαβε το τιμητικό βραβείο «Άντρας που μας ενέπνευσε» για το πολύτιμο φιλανθρωπικό του έργο.

OFWCHP6N.jpg
Ο ίδιος μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε, μαζί με την χορωδία του παιδικού εργαστηρίου του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος συνόδευσε τον καλλιτέχνη στο πιάνο.

man2_h_633_451.jpg

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε αξύριστος και τράβηξε όλα τα βλέμματα… Ο λόγος που άλλαξε το λουκ του είναι για τις ανάγκες της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί.

Ακόμα στη σκηνή ανέβηκαν για να τραγουδήσουν οι Onirama και η Demy, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους και την εκρηκτική τους παρουσία.

ACYHC11M.jpg
Οι νικητές της βραδιάς ήταν:

Ηθοποιός: Ανδρέας Γεωργίου

Αθλητής: Ευτύχιος Έλληνας

Επιστήμονας: Ανδρέας Ευσταθίου

Τέχνη και Δημιουργία: Γιώργος Θεοφάνους

Manager: Μάκης Κεραυνός

Επιχειρηματίας/ Επιχείρηση της χρονιάς: Λύσανδρος Ιωάννου / PHC Franchised Restaurants

Άντρας που μας ενέπνευσε: Σάκης Ρουβάς

Man of the Year: Ευτύχιος Έλληνας

Τιμής Ένεκεν: Γλαύκος Κληρίδης