Τελειωμό δεν έχουν οι «περιπέτειες» του Justin Bieber με τα ναρκωτικά: αυτή τη φορά, ο 19χρονος τραγουδιστής κατηγορείται ότι έκανε ντουμάνι με καπνό μαριχουάνας ένα αεροσκάφος!

Από τον Καναδά στο Νιού Τζέρσι με ιδιωτικό τζετ ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή ο νεαρός star, έχοντας μαζί του τον πατέρα του και άλλα δέκα άτομα.

Όπως έγινε γνωστό, οι χειριστές του αεροσκάφους αναγκάστηκαν να φορέσουν τις ειδικές μάσκες οξυγόνου κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς το κάπνισμα μαριχουάνας είχε μετατρέψει το τζετ σε... τεκέ! Μάλιστα, η ενέργειά τους ήταν απαραίτητη, αφενός η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και αφετέρου διότι κινδύνευαν να χαρακτηριστούν ότι πετούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών σε πιθανό μελλοντικό τεστ.

Μάλιστα, πληροφορίες των αμερικανικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Justin και η παρέα του ήταν σε έξαλλη κατάσταση και παρενοχλούσαν το πλήρωμα, ενώ μια αεροσυνοδός αναγκάστηκε να καταφύγει στο πιλοτήριο.

Ο Justin, πάντως, είναι ειλικρινής: παραδέχθηκε ότι φούμαρε μαριχουάνα εν πτήση, ενώ οι Αρχές έκαναν έλεγχο για ναρκωτικά μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε. Πάντως, η Δικαιοσύνη δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση αφού κανείς από το πλήρωμα δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του!