Ούτε τα άστρα, ούτε τα χαρτιά, έδειξαν στον Νίκο Χορταρέα ότι το ΣΔΟΕ θα τον «τσάκωνε» να μην έχει δηλώσει το ποσό των 710.000 ευρώ στην εφορία! Σε δηλώσεις του, το γνωστό μέντιουμ παραδέχθηκε το γεγονός, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την δυσφορία του για κάποια δημοσιεύματα.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Νίκος Χορταρέας είναι μεταξύ των υποθέσεων φοροδιαφυγής που αποκάλυψε το ΣΔΟΕ και, πλέον, καλείται, είτε να πληρώσει πρόστιμο το 40% του ποσού, είτε να αρνηθεί την οφειλή και να προσφύγει στα φορολογικά δικαστήρια.

«Είναι γεγονός! Ανοίξανε τους λογαριασμούς, βρήκανε καταθέσεις από το 2006 μέχρι τώρα, όχι χρήματα. Οι καταθέσεις είναι τιμολογημένες, είναι από το ’90 που δούλευα στα κανάλια και μου ζήτησαν να τους πάω τα παραστατικά», είπε αποκλειστικά στην εκπομπή «Μελέτησέ Το» το τηλεμέντιουμ.

Παράλληλα, εξέφρασε την οργή του για δημοσίευμα που τον θέλει να κάνει καλή ζωή, φιλοξενώντας φωτογραφίες του σε κότερο, χαρακτηρίζοντας, τόσο την εφημερίδα, όσο και την δημοσιογράφο που επιμελήθηκε το θέμα, «της πλάκας».

«Βρήκανε κάποιες καταθέσεις, οι οποίες είναι δικαιολογημένες. Το ποσό δεν είναι 710.000, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιον άλλον. Εξάλλου, δεν είπαν όνομα και εγώ δεν έχω ούτε να φοβηθώ τίποτα, ούτε να αποδείξω κάτι», συνέχισε ο ίδιος, τονίζοντας ότι οι καταθέσεις του προέρχονται από διάφορες εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε εδώ και 10 χρόνια, αλλά και τα απαραίτητα παραστατικά έχουν κατατεθεί στην Εφορία.

Τέλος, με δεδομένο ότι στην ανακοίνωση του ΣΔΟΕ αναφέρεται ένα μέντιουμ από την Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Χορταρέας είπε πως τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, ενώ χαρακτήρισε «φυσιολογικό» το να ��χει βγάλει λεφτά όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύει.

Δες στο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Χορταρέας για την υπόθεση φοροδιαφυγής