Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Χατζίδου σε συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε για το πιο ακραίο πράγμα που της έχει συμβεί στη δουλειά. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι συνάδελφός της τραγουδίστρια την ερωτεύτηκε πολύ και την πολιόρκησε πολύ στενά.

xatzidou1.jpg

«Με έχει ερωτευτεί συνάδελφός μου γυναίκα. Μου είχε γράψει γράμματα, αλλά κι ένα βιβλίο που σκοπεύει να το εκδώσει κάποια στιγμή. Στο σπίτι μου έχω ακόμη το πρωτότυπο αντίτυπο. Δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή φυσικά δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε. Κάναμε παρέα. Έπειτα άρχισα να αισθάνομαι ένα έντονο μαρκάρισμα από πλευράς της. Αρχικά με ενόχλησε, γιατί δεν αισθάνομαι άνετα με την απότομη οικειότητα. Ένιωσα πίεση. Θέλω πρώτα να γνωρίσω αρκετά τον άλλο για να αρχίσω να κάνω κολλητή παρέα μαζί του. Έπειτα από ένα χρόνο μου εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της. Βέβαια στη διάρκεια των πρώτων μηνών είχα αρχίσει να αντιλαμβάνομαι τι συνέβαινε. Δεν της ανέφερα τίποτα γιατί δεν ήθελα να αισθανθεί άσχημα. Ένιωθα πράγματα στον αέρα. Κάποια στιγμή κι ενώ δουλεύαμε σε έν�� μαγαζί, έχει πιει πολύ και μου είπε: “Θέλω να σου πω κάτι”. Της απάντησα: “Μην το κάνεις. Ξέρω για τι θέλεις να μου μιλήσεις. Έχω καταλάβει”», είπε η Ελένη Χατζίδου.

xatzidou2.jpg

Από εκεί και πέρα ξεδιπλώθηκε το κουβάρι και όλα ήρθαν στο φως.

xatzidou3.jpg

«Τους πρώτους μήνες άνοιγε την καρδιά της σε μια κοινή μας φίλη, λέγοντάς της βέβαια ότι αναφέρεται σε αγόρι. Δε θα μπορούσα ποτέ να συνάψω σχέση με γυναίκα. Της το ξεκαθάρισα: “ξέχασέ το. Μην τρέφεις ελπίδες… ξεπέρασέ το”. Μια φορά επίσης που ήμασταν έξω και προσπάθησε να με φιλήσει, την προειδοποίησα: “κόβουμε την παρέα μας” και άρχισε να κλαίει. Ήταν μια περίοδος που έψαχνε να βρει την ταυτότητά της. Καταλάβαινα πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη», είπε.

Πάντως τώρα μιλάνε και οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

xatzidou4.jpg
«Μιλάμε. Έχει έρθει στο μαγαζί. Συζεί με την κοπέλα της και χαίρομαι πολύ γιατί είναι καλά και ερωτευμένη», είπε η Ελένη Χατζίδου.