Ότι κάτι κακό έτρεχε ανάμεσα στην Eva Mendes και τον Ryan Gossling το τελευταίο διάστημα, ήταν πασιφανές.

Το ζευγάρι, είχε μήνες να κάνει κοινή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες πως οι δυο τους τραβάνε πλέον χωριστούς δρόμους.

mendes1.jpg
Πλέον, το περιοδικό «In Touch» έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα ακούστηκαν, αναφέροντας σύμφωνα με πηγές, ότι όντως η 39χρονη Mendes, χώρισε με τον 33χρονο Gossling.

mendes2.jpg
Ο λόγος; Τα διαφορετικά «θέλω» τους. Η Eva λέγεται ότι ήταν πιο εξωστρεφής και κοινωνική, θέλοντας να πηγαίνει σε parties, μιας και αγαπούσε τη λάμψη και γενικότερα το Hollywood.

Ο Ryan από την άλλη, ήταν πιο πολύ του… «σπιτιού». Εσωστρεφής και πιο «κλειστός», δεν ήθελε πολλά-πολλά.

Ryan+Gosling+Eva+Mendes+Place+Beyond+Pines+Hh9mlVpMT3-l.jpg

  • Το άλλο βασικό τους πρόβλημα, ήταν η δημιουργία οικογένειας:

Ήξεραν ότι η σχέση τους ήταν έτοιμη για το επόμενο στάδιο, αλλά και εκεί είχαν διαφορές. Η 39χρονη Eva δεν ήθελε να γίνει μητέρα, και δεν το σκεφτόταν καν. Ο 33χρονος Ryan από την άλλη, ήθελε να γίνει μπαμπάς και να κάνει οικογένεια.

Ryan+Gosling+Eva+Mendes+Ryan+Gosling+Eva+Mendes+HmkLRO0dLrOl.jpg
Κουβέντα στην κουβέντα, οι δυο τους άρχισαν να μαλώνουν. Τα προβλήματα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο, ενώ τα Χριστούγεννα αποφάσισαν να τελειώσουν τη σχέση τους.

  • Όσο για τις φήμες που ήθελαν την Eva Mendes να μην περνά από το μηχάνημα σκαναρίσματος στο αεροδρόμιο επειδή είναι έγκυος;

mendes3.jpg
Η ίδια τις διέψευσε κατηγορηματικά, τονίζοντας πως χρόνια τώρα προτιμά τον σωματικό έλεγχο, καθώς είναι επιλογή της να αποφεύγει τον εν λόγω τρόπο ελέγχου.