Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η Elizabeth Hurley, «τα είχε» για πολλά χρόνια με τον Bill Clinton!

Την hot αποκάλυψη, έκανε ο πρώην σύντροφος της Hurley και ηθοποι��ς, Tom Sizemore, ο οποίος υποστηρίζει πως ήταν εκείνος που τους έφερε «κοντά».

clinton.jpghurley.jpg
Σε μια κασέτα που είδε το φως της δημοσιότητας από τη Radar Online, ο Sizemore φαίνεται να μιλά σε κάποιους, για το ειδύλλιο του πρώην πλανητάρχη με την καλλονή και μοντέλο.

sizemore.jpg

  • Συγκεκριμένα, λέει για το πώς σύστησε στον Bill Clinton, την πρώην του:

«Είχα πάει το 1998 στον Λευκό Οίκο για την προβολή της ταινίας μου “Saving Private Ryan”, όταν ο τότε Πρόεδρος Clinton, με πλησίασε σε μια γωνία, και με ρώτησε το τηλέφωνο της πρώην μου. Μου είπε “δώστο μου αμέσως. Είμαι ο αρχηγός των ΗΠΑ. Δώσε μου τον γ@μ*μένο τον αριθμό!”»

Τελικά μάλλον τον έδωσε, αν κρίνουμε από τους ισχυρισμούς του, ότι στη συνέχεια η Hurley τα έφτιαξε με τον Bill Clinton και μάλιστα είχαν δεσμό για πολλά χρόνια.

Μάλιστα, κοινές φωτογραφίες του μοντέλου με τον πρώην πλανητάρχη, είδαν το φως της δημοσιότητας τόσο το 2001 όσο και το 2005, όπου όπως βλέπετε, οι δυο τους έδειχναν να έχουν μια οικειότητα ανάμεσα τους.

hurley-clinton.jpg
Αυτά ισχυρίζεται ο πρώην της Hurley, Tom Sizemore, ο οποίος να σημειώσουμε πως εδώ και χρόνια «παλεύει» με τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

  • Ακόμα,περιγράφει αναλυτικά και τον διάλογο του πλανητάρχη με την Elizabeth Hurley, λέγοντας ότι:

«Με το που του έδωσα το τηλέφωνο της, την πήρε αμέσως και της είπε “Εlizabeth είμαι ο αρχηγός των ΗΠΑ. Δεν έχω χρόνο για βλακείες. Προστατεύω τον κόσμο από τα πυρηνικά. Στέλνω ένα αεροπλάνο να σε πάρει!»

Το πιο σοκαριστικό, είναι ότι στην ίδια εκδήλωση λίγα μέτρα πιο πέρα, βρισκόταν και η σύζυγος του Bill, η Hillary Clinton.

hurley2.jpg
Ο Sizemore ακόμα, υποστηρίζει ότι όντως ο πρώην πλανητάρχης έστειλε ιδιωτικό αεροπλάνο να πάρει την Hurley, η οποία εμφανίστηκε το ίδιο βράδυ στην εκδήλωση λίγο πριν τελειώσει, και φυσικά έκανε sex με τον πλανητάρχη, αφού έμεινε εκεί για τέσσερις ολόκληρες μέρες! Μάλιστα όταν η Hurley τον ρώτησε για τη σχέση του με την Hillary, εκείνος της απάντησε ότι είχαν… πλατωνική σχέση!

article-2552236-1B37209700000578-325_634x576.jpg

  • Τι λέει για όλ΄αυτά η Elizabeth Hurley;

Μέσω ενός tweet της, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του πρώην της, λέγοντας:

tweet.jpg
«Όσα ακούγονται για μένα και τον Bill Clinton, είναι γελοία και αστεία. Είναι απόλυτα αναληθή. Πλέον το λόγο έχουν οι δικηγόροι μου».