Αποκαλύψεις που σοκάρουν έκανε ο σεναριογράφος David Bar Katz, ο οποίος ομολόγησε ότι «τα είχε» με τον Philip Seymour Hoffman, και μάλιστα ήταν μαζί την τελευταία νύχτα πριν πεθάνει!

ph1.jpg
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «National Enquirer» που έχει προκαλέσει σάλο, ο 46χρονος ηθοποιός το τελευταίο διάστημα είχε εμπλακεί σε μια gay ερωτική σχέση με τον σεναριογράφο,ο οποίος μάλιστα ισχυρίζεται ότι βρήκε το νεκρό του σώμα μαζί με την οικιακή βοηθό του Hoffman, την Isabella Wing Davey.

ph2.jpg
Μάλιστα, υποστηρίζει πως την τελευταία νύχτα πριν ο Seymour πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, οι δυο τους ήταν μαζί, και τον είδε να παίρνει ηρωίνη.

ph5.jpgph6.jpg
Φίλοι του Hoffman, λένε πως ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα μετά το χωρισμό του από την επί πολλά έτη σύντροφο του και μητέρα των παιδιών του, είχε μπερδευτεί ως προς τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

ph3.jpgph4.jpg

ph7.jpg
Δεν ήξερε τι ήθελε: Μια «κανονική» ζωή ως οικογενειάρχης μακριά από τα ναρκωτικά, ή ένα gay lifestyle με μπόλικη δόση ηρωίνης.

ph8.jpgph9.jpg
Αυτό που σοκάρει ακόμα, είναι ότι η επί 14 χρόνια σύντροφος του, Mimi O’ Donnell, γνώριζε αυτή του την «αδυναμία», η οποία τελικά κατέστρεψε τη σχέση τους.

Ο σεναριογράφος, ισχυρίζεται πάντως ότι «ήμασταν εραστές. Είχαμε σχέση. Βέβαια, αν και ήξερα ότι παίρνει ναρκωτικά, δεν είχα καταλάβει πόσο βαρύς ήταν ο εθισμός του. Σχεδιάζαμε μάλιστα να πάμε μαζί στο Super Bowl, και να περάσουμε όμορφα την Κυριακή μας!»