Τέσσερις άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία είναι ύποπτοι για τον θάνατο του Philip Seymour Hoffman συνελήφθησαν την Τρίτη, σε μια μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι συλληφθέντες χορήγησαν στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, την ηρωίνη που βρέθηκε στο διαμέρισμά του και που τελικά δεν περιείχε την θανατηφόρα ουσία φεντανύλη, που θεωρείται υπεύθυνη για τον θάνατο 22 χρηστών στην δυτική Πενσυλβάνια.

hoffman1.jpg

Η αστυνομία εισέβαλε σε πολυκατοικία στην China Town στο Μανχάταν, όπου βρήκε αρκετές ποσότητες ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα, δεκάδες stars του Hollywood σπεύδουν στο διαμέρισμα, όπου έμενε ο Philip Seymour Hoffman με την οικογένειά του, για να στηρίξουν την πρώην σύντροφό του και τα τρία τους παιδιά.

Ο Ethan Hawke, ο Justin Theroux και ο Joaquin Phoenix είναι μερικοί μόνο από τους πολύ καλούς φίλους του ηθοποιού που έσπευσαν να συλλυπηθούν για τον τραγικό χαμό του.

hoffman2.jpg

Σύμ��ωνα με πληροφορίες η οικογένεια του ηθοποιού θα πραγματοποιήσει μια ιδιωτική αγρυπνία την Πέμπτη από τις πέντε το απόγευμα, έως τις εννέα το βράδυ, στο κοιμητήριο Frank E. Campbell, ώστε φίλοι και συγγενείς να μπορέσουν να τον τιμήσουν.

Η αστυνομία ερευνά ενδελεχώς τις τηλεφωνικές κλήσεις του ηθοποιού, όπως και τα αρχεία στον υπολογιστή του, αφού ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για το πώς προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά.

hoffman3.jpg

Όπως έδειξαν τα αρχεία των τραπεζικών του συναλλαγών, ο Philip Seymour Hoffman μία μέρα πριν από τον θάνατό του έκανε έξι αναλήψεις συνολικού ύψους 1.200 δολαρίων από ATM που βρισκόταν μέσα σε σούπερ μάρκετ, πολύ κοντά στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, όπου βρέθηκε νεκρός.

Οι αστυνομικοί αναζητούν επίσης κάποια στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας έξω από το κατάστημα που πιθανόν να δείχνουν ποιος ήταν αυτός που προμήθευσε τον ηθοποιό με τα ναρκωτικά.