Άνοιξε η διαθήκη του Paul Walker, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μαζί με έναν φίλο του. Μοναδική κληρονόμος του άτυχου ηθοποιού είναι η 15χρονη κόρη του Meadow, η οποία διαθέτει πλέον μια περιουσία, ύψους 25 εκατ. δολαρίων.

walker1.jpg

Σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία του ηθοποιού, εκτελεστής της διαθήκης του και διαχειριστής μέχρι η κόρη του να ενηλικιωθεί, ορίζεται η μητέρα του Cheryl Ann Walker. Μάλιστα ζητά η μητέρα του να οριστεί και νόμιμη κηδεμόνας της μικρής.

Αυτό περιπλέκει κάπως τα πράγματα, αφού η Meadow μένει με την μητέρα της, Rebecca Soleros. Από ότι φαίνεται όμως ο Paul Walker, έκρινε ότι εκείνη δεν θα ήταν η καταλληλότερη για να διαχειριστεί τη μεγάλη του περιουσία.

walker2.jpg

Μάλιστα ο ίδιος πέρσι είχε παραδεχθεί ότι μόλις πρόσφατα είχε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η κόρη του στη ζωή του, αφού εκείνη έφυγε από τη Χαβάη για να μείνει μαζί του.

walker3.jpg

��Είναι η καλύτερη συγκάτοικος που είχα ποτέ. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ποτέ στη ζωή μου. Νομίζω ότι αναπληρώνω τον χαμένο χρόνο», είπε πει τότε.