Ποιός δεν θυμάται την Άσπα Τσίνα με τους ομηρικούς καβγάδες και τις ατάκες που άφησαν εποχή, όπως το «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου»; Η παίκτρια του «Fame Story» επιστρέφει στην TV και δες πώς είναι σήμερα!

Μπορεί να πέρασαν 12 χρόνια από την συμμετοχή της στο talent show, από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς, ωστόσο, ελάχιστοι δεν την θυμούνται.

IMG_0098_GERMANOY.JPG

Η Άσπα, που πλέον μένει μόνιμα στα Τρίκαλα και είναι μανούλα, θα κάνει το τηλεοπτικό comeback της μέσα από το «Η Γερμανού Ξανάρχεται» για να αποκαλύψει πώς είναι η ζωή της μετά το «Fame Story», αλλά και την σχέση της με το τραγούδι.

Πάντως, το... στίγμα της το έδωσε ήδη: μέσω του Facebook, η Άσπα απάντησε σε όσους επέκριναν αρνητικά το τρέιλερ της εκπομπής, γράφοντας μεταξύ άλλων: «ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τις… εκρήξεις αρρωστημένης κακίας και ηλιθιότητας ορισμένων -σε μένα προσωπικά αδιάφορων βέβαια επί της ουσίας- (γνωστών κι αγνώστων), που στη θέαση ενός χιουμοριστικού τρέιλερ, καθώς και στην ιδέα και μόνο πως ναι, εξακολουθώ να… υπάρχω ως άνθρω��ος, πολίτης, μαμά, σύντροφος, τραγουδίστρια -και είμαι και πάρα πολύ ευχαριστημένη με τις επιλογές μου στη ζωή αυτή- και προφανώς μη μπορώντας να αντέξουν οι ίδιοι τον… θλιβερό και καταφανώς διαταραγμένο (κατά τα λοιπά ωστόσο πολύτιμο γι αυτούς και… περήφανο!!) εαυτούλη τους, αναλώνονται σε μια εντελώς μη δημιουργική και ανόητη ενασχόληση σχολιάζοντας και μάλιστα με τον πιο χαζό και φτηνό θα έλεγα τρόπο, τα πάντα ει δυνατόν γύρω από μένα».

IMG_0017_GERMANOY.JPG