Τι κι αν η Δέσποινα Βανδή πήγε το βράδυ του Σαββάτου στην παράσταση της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου; Η συνάντηση «κορυφής» δεν έγινε ποτέ, αφού η τραγουδίστρια δεν πήγε στο καμαρίνι της συναδέλφου της!

Κάθε άλλο παρά στο τέλος της έφτασε η «θρυλική» κόντρα -για την οποία και οι δύο τραγουδίστριες έχουν κατηγορήσει στο παρελθόν τα media ότι την έχουν κατασκευάσει- αφού Άννα και Δέσποινα, Δέσποινα και Άννα, δεν συναντήθηκαν ποτέ.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το fan club της Άννας Βίσση, fannatics.gr, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, η Δέσποινα κάθισε σε μία από τις σουίτες του «Pantheon Theater» μαζί με φίλους της, όπως ο Ηλίας Κοκοτός και ο Αντρέας Κουρής. Στο διάλειμμα, κατέβηκε στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου με τον οποίο συνεργάζονται στο «The Voice», ωστόσο, άγνωστο γιατί, δεν επισκέφθηκε το παρακείμενο καμαρίνι της Άννας Βίσση, ενώ αποχώρησε από την παράσταση λίγο πριν το φινάλε, την ώρα που ο τραγουδιστής ερμήνευε την επιτυχία του, «Έτσι Ξαφνικά».

Μάλλον τα... τύμπανα του πολέμου στην ελληνική showbiz δεν θα πάψουν να χτυπούν και ο Αντώνης Ρέμος δεν τα κατάφερε με τον ρόλο του... ειρηνοποιού!