Ένα νέο δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στον Τόλη Βοσκόπουλο, την Τζούλια Παπαδημητρίου και την Χαρά βρίσκεται σε εξέλιξη, μιας και την Πέμπτη εκδικάστηκε η έφεση της πρώην συζύγου του τραγουδιστή με την οποία ζητά να ακυρωθεί προηγούμενη δικαστική απόφαση που είχε θεωρήσει άκυρη την συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Τζ. Παπαδημητρίου, ο άσος στο μανίκι της είναι μια πρόσφατη απόφαση που ορίζει ότι τόσο τα παιδιά που γεννήθηκαν μέσα σε γάμο, όσο κι εκείνα που γεννήθηκαν εκτός γάμου, αλλά μετά ακολούθησε γάμος έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα.

Και μπορεί η Χαρά στην πρώτη δίκη να αρνήθηκε να υποβληθεί σε τεστ DNA, αφού όπως είχε πει ένιωσε προσβεβλημένη από τα όσα είχε υποστηρίξει ο πατέρας της, τώρα όμως είναι αποφασισμένη να το κάνει για να του αποδείξει ότι κάνει λάθος.

Ο δικηγόρος της 25χρονης κοπέλας λέει ότι η πελάτης του θέλει να εξασφαλίσει τα δικαιώματά της, και πως δεν μπορεί μετά από 20 χρόνια ένας πατέρας να μην αναγνωρίζει το ίδιο του το παιδί.