Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη είναι μαζί 5,5 χρόνια και πολύ ερωτευμένοι. Οι δυο τους μοιράζονται τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική τους ζωή, μιας και ο Θανάσης υπήρξε καταλυτική επιρροή και οδήγησε την Αγοραστή να ασχοληθεί κι εκείνη με την υποκριτική.

Όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός, αυτό που τον κέντρισε σε εκείνη, ήταν το γεγονός ότι δεν… «τσίμπησε» στην αναγνωρισιμότητά του.

tsalta1.jpg
«Είχαμε βρεθεί σε κοινή παρέα, σε μία απλή έξοδο. Γνωρίστηκα με όλους, εκτός από εκείνη. Έχω καλομάθει να μου μιλάνε και να με χαιρετάνε κι αυτό ήταν που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Όταν κάποιος δεν μου μιλάει λέω: “Γιατί ρε γαμώτο;”», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ήταν μάλιστα αρκετά δύσκολο να την κατακτήσει και η πολιορκία της όμορφη Αγοραστής κράτησε πολύ.

«Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Είμαι πατροπαράδοτος. Τη φλέρταρα μ�� σκοπό να την κερδίσω. Μου έκανε ένα περίεργο κλικ και επέμενα. Κι ενώ τον πρώτο μήνα είχα θετικά δείγματα, με έκανε να πεισμώσω και να επιμένω παραπάνω. Κάτι μου έλεγε ότι η γνωριμία μας θα είναι για καλό. Επειδή είναι πιο εσωστρεφές άτομο, είχε ένα θέμα με τη διασημότητα. Καταλάβαινα όμως ότι υπάρχει κάτι που δεν βγαίνει και φρόντισα να το ανακαλύψω», είπε.

Οι δυο τους μετά από 5,5 χρόνια έχουν σκεφτεί φυσικά τον γάμο, αλλά ακόμα δεν το έχουν πάρει απόφαση.

tsalta2.jpg

«Μας αρέσει να κρατάμε τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα. Νομίζω ότι η απόφαση του γάμου μας θα είναι της στιγμής. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι, όμως όταν το σκεφτώ έντονα, εκείνη τη στιγμή θα το κάνω», είπε ο Θανάσης.

Μάλιστα οι δύο οικογένειες έχουν ήδη γνωριστεί και έχουν πολύ καλές σχέσεις.

tsalta3.jpg

«Οι οικογένειές μας έχουν γνωριστεί, έχουμε φάει μαζί, μιλάμε στο τηλέφωνο. Οι δικοί μου είναι στη Θεσσαλονίκη, ενώ της Αγοραστής στην Αθήνα. Εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει τόσο συχνή επαφή, υπάρχει όμως αλληλοεκτίμηση. Το καλό με τις οικογένειες και των δυο μας είναι ότι μας αγαπάνε και φροντίζουμε να αποδεικνύουμε ότι αξίζουμε την αγάπη τους», είπε.

Άλλωστε όπως παραδέχεται ο Θανάσης, η Αγοραστή είναι η μόνη κοπέλα που έχει γνωρίσει στους γονείς του.

tsalta4.jpg

«Πριν από την Αγοραστή δεν είχα γνωρίσει άλλη κοπέλα μου στους γονείς μου. Τους γνώρισα την Αγοραστή μετά από δύο χρόνια, όταν φτάσαμε σε σημείο που νιώσαμε ότι είμαι ο άνθρωπός της κι εκείνη ο δικός μου», είπε.