Άντε να κρυφτεί τώρα ο Hugh Grant: δικό του και με αποδείξεις είναι το παιδί που έφερε στον κόσμο τηλεοπτική παταγωγός από την Σουηδία, η οποία γέννησε τρεις μήνες μετά σύντροφό του, Tinglan Hong!

Σε διπλό ταμπλό έπαιζε ο 53χρονος ηθοποιός την εποχή που περίμενε το δεύτερο παιδί του, Felix, όπως αποδεικνύει το πιστοποιητικό γέννησης.

pistopoiitko.jpgeberstein.jpg

Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, ο γιός του Hugh Grant και της Σουηδέζας Anna Elisabet Eberstein γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012. Αν και το πιστοποιητικό γέννησης έχει κενό στο πεδίο «όνομα πατρός», το ότι είναι του Hugh Grant αποκαλύφθηκε όταν η Eberstein δήλωσε πως το παιδί ονομάζεται Hugh John Mungo Grant!

Ο ηθοποιός και η τηλεοπτική παραγωγός λέγεται ότι γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στο Λονδίνο, με εκείνη να μετακομίζει σε πολυτελές σπίτι κοντά σε αυτό του ηθοποιού λίγο πριν γεννήσει, δηλαδή πριν από περίπου 16 μήνες.

Μάλιστα, το παιδί που η Eberstein έφερε στον κόσμο είναι το μόνο παιδί που έχει το επίθετο του Hugh Grant, αφού τα άλλα δύο -που ο ηθοποιός απέκτησε με την Tinglan Hong- φέρουν το επίθετο της μητέρας τους!